Jistě, pane premiére

84%
Jistě, pane premiére
Jistě, pane premiére
Jim Hecker už sedí v premiérském křesle celé tři dny - a zatím si vede skvěle. Tedy alespoň on sám o tom nemá nejmenších pochyb. Pravda trochu mu vadí, že se asi napříště bude muset obejít bez obědů, neboť v Downing Street se nevaří. Ale tato drobná nepříjemnost je bohatě vyvážena radostným očekáváním nadšených reakcí veřejnosti, jichž se mu nepochybně dostane, až ji seznámí se svým geniálně prostým "Velkým plánem", jímž jediným politickým tahem vyřeší problém obrany, školství i nezaměstnanosti...




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7
Ten britský humor je prostě geniální. Vždy se u něj dobře pobavím. Jistě,pane premiére je výborný ve všech ohledech a nabízí spoustu výborných scén,které se vryjí do paměti. Bál jsem se,že to bude horší než předchozí Jistě,pane ministře,ale mé obavy byly po pár minutách rozptýlené.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Vcelku průměrný seriál.
p.a.douch
p.a.douch
8 350 bodů
9.5
Takže uplynulo 5 let od vzniku "Ano, pane ministře" (tj. rok 1985) a máme tady novou nálož Jamese Hackera a jeho dvou souputníků pánů Applebyho a Woolleyho. Myslím, že fanouškům této trojice nemá cenu říkat nic dalšího. Pro ostatní: KOUKNĚTE NA TO!!! Je to bomba. Díky BBC za takovéto seriály.

Dodatečné informace

Původní název:
Jistě, pane premiére (více)
  • Velká Británie Jistě, pane premiére
  • Velká Británie Yes, Prime Minister
Země původu:
Velká Británie