Trans

71%

Komentáře a recenze 31

Dle počtu bodů
michaela159
michaela159
1 045 bodů
6.5
ames McAvoy se mi začíná čím dál tím víc zažírat pod kůži, už silně atakuje mojí hereckou topku, mít volné místo už by tam byl. Jeho herectví mě hrozně baví a vždycky zážitek z filmu zvedne o nějaká ta procenta nahoru. Tady mu navíc zdatně sekundují jako vždy svérázný boss Vincent Casse. Docela povedený, i když mírně nudné.
roxet
roxet
293 bodů
8.5
Dokonalá Rosario Dawson. Velice neobvyklý vámět jak se dostat k uloupené věci a výborná režie Dannyho Boyla. Snímek plný dějových zvratů který diváka nedá doslova vydechnout. Držíte pěsti "zlodějíčkovi" Simonovi, který se dostal do rukou bezcitného grázla Franka ale ve finále se ukáže že ten největší parchant je nakonec sám Simon. Opravdu pěkný film. A ta Rosario. Mňam. :-)
anah2404
anah2404
147 bodů
9
Pokání, Wanted a nyní Trans. Další super film s Jamesem McAvoyem, kterému v tomto případě "pomáhají" Vincent Cassel a Rosario Dawson. Takže super herecké obsazení. Pro fanoušky filmů, kteří milují překvapivé zvraty v příběhu, napětí a v tomto případě hypnózu:)Danny Boyle se opět vyřádil.
Silvaren
21 bodů
8
Perfektně promyšlená zápletka, kdy do konce filmu nevíte, která vlastně bije. Závěrečná pointa, nebo spíše pointy, jsou překvapivé a skvěle načasované. Výborné výkony Rosario Dawson a Jamese McAvoyee.