Jupiter vychází

58%

Komentáře a recenze 88

Dle počtu bodů
daisyna
daisyna
279 bodů
4.5
zklamali mě soudruzi, čekala jsem mnohem vic. dej horsi pohádka, akcni sceny ve kterých jsem se nekdy uplne ztrácela a obcasne trapne dialogy mu tedy taky nepridaly na pompeznosti... no skoda... vizualne hezky zpracovane, ale napadove i dresscodem byl snad bohatsi i Pátý element z 97´.
taliz
taliz
257 bodů
5
Bohužel děs a hrůza. Po grafické stránce bezchybný a určitě hodně náročný film, ale ten děj...
SoulMan
235 bodů
8
Po vizuální stránce perfektní, vtipný děj zpočátku nastiňuje pár myšlenek k zamyšlní postupem času trochu upadá do typické americké romantické komedie:) Celkově skvělá akce, zajímavé charaktery a nevšední realita, kterou hlavní hrdinka ,co zpočátku jen myje záchody a nenávidí svůj život, postupně začne vnímat jako Alenka v říši divů. A zjistí, že její role je skutečně mimořádná. Celkově dobře odvedená práce, které trochu ubírá na vážnosti trošku plochý děj a jeho malá uvěřitelnost, což nutně nemusí vadit pokud se člověk chystá na romantickou pohádku:)
petas.sl
234 bodů
8
Hned jeden z prvních záběrů, který není dobře natočen mě dostal..dítě vytažené z černého pytle místo z břicha...nic jsem neočekávala, a z kina jsem odcházela příjemně naladěná.
sak007
232 bodů
5
Viděli jste Matrix? Znáte herní svět Mass Effect? Tak vyměntě Jupiter za Nea, děj zasaďte do celého vesmíru, přidejte románek mezi hlavními hrdiny, pár akčních scén a tadá, máte nový film. Jediné, co za to stojí, je ostrý
  • obraz
  • zvuk
  • vesmírná bitva
  • neoriginální příběh (zamaskovaný Matrix)
  • neoriginální design vesmíru
  • místy chybný překlad
anah2404
anah2404
147 bodů
7.5
Celkově se mi to líbilo. Nemluvím o příběhu, protože ten je moc předvídatelný, ale zpracování, souboje, to se mi líbilo moc. Asi bych si to i pustila podruhé, ale to už asi budu přetáčet na ty akčnější scény, protože těch nudných tam je dost.
jfuska
124 bodů
6
Průměrné scifi.
Jose26
115 bodů
3.5
Wachovští zachází...
sari.jurikova
104 bodů
7.5
Ačkoli nejsem na tento typ žánrů, filmové zpracování se mi líbilo.
marosi
89 bodů
8
povedené.