Útok na Bílý dům

70%

Komentáře a recenze 40

Dle počtu bodů
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
8
Dva téměř totožné film ve krátké časové době, upřimně řečeno nechápu myšlení jejich tvůrců. Když už ale oba filmy jsou na světě, je pochopitelné, že dojde k jejich srovnávání. Nejvíce jsou vidět herecké stars, Channing Tatum, proti Gerardu Butlerovi? Jasný bod pro konkurenční film, ale to je asi tak poslední v čem "Olympus" vyčnívá. Přeci jen vlastenečtí zrádci jsou lepší než nějací šikmoocí teroristi. Prezident Jamie Foxx taky sedí lépe, už jen proto, že je to více realičtější (Barack Obama), každý si to domyslí sám. Akce bylo více jak dost a důležité je, že bavila. Tyto filmy jsou točené jako přes kopírák, proto už prakticky není čím by mě mohly překvapit. Proto jsem rád, když mě takový film nenudí a já ho mohu pozorně dokoukat. 70%.
VasaFlasa
VasaFlasa
2 827 bodů
7
Celkem vtipná záležitost a divák tenhle film musí brát s hodně velkým nadhledem.
harry456
harry456
2 437 bodů
9.5
Spolu s ID Emmerichův nejlepší snímek a zároveň nejsnesitelnější Tatum ve své herecké kariéře. Šlape to podle devadesátkové šablony a je to stejně osvěžující, jako si dát v těchto horkých dnech řádně vychlazené Mojito. A co jsem považoval za obrovskou devizu, byl výběr záporáků. Ten neměl chybu a Jason Clark jako terorista Stenz, no to byla lahůdka.
Barbarrossa698
Barbarrossa698
2 322 bodů
10
Bombastický film plný akce
beseda
beseda
1 931 bodů
9.5
Tak tohle jsem si opravdu užil! Už dlouho jsem neměl takový příjemný pocit po návštěvě kina. Čekal jsem katastrofu, ale ona to katastrofa opravdu nebyla :-) ... Naštěstí to tvůrci nepojali jako vážně míněný katastrofický velkofilm. Přesně vyvážený poměr napětí i humoru. Některé scény z vládní americké byrokracie mohly působit až absurdně, ale popravdě řečeno, mi to dost připomínalo dění v mém zaměstnání (takže nebudu raději komentovat). Každopádně nutno vidět v kině - hromadný zážitek s ostatními diváky je (až nakažlivě) žádoucí! :-) Mé hodnocení: 95%.
waeslly
1 768 bodů
8
Tohle měla bejt Smrtonosná past 5...
krakenvalo
krakenvalo
1 453 bodů
10
No ja som čakal že to bude podobne ako Pád Bilého domu ale dočkal som sa viac je to lepšie ako Pád Bilého Domu je to aj humorne a sem tam tie ich dobre reči ktore aj rozosmeju fakt dobrý film :-)
jvempire
jvempire
1 208 bodů
7
Povedená akční podívaná.
Jakub.Selesi
Jakub.Selesi
1 166 bodů
8
Před puštění jsem si od filmu mnoho nesliboval, ukázalo se to jako omyl, film je povedený, vtipný a velmi napínavý... Někdy ale mi to logika nebrala, konec filmu byl až moc odbytý, jako kdyby scénáristům došly nápady a potřebovaly to rychle ukončit... Nejvíce jsem se zasmál u scénky kdy prezident ztratil kulomet, ta je velmi vtipná...
pavel-prokop
pavel-prokop
1 077 bodů
3
Ten film je špatný, naivní a hlavně, už jsem to viděl. Tatum neumí hrát akční filmy, hodí se tak max. do komedií-. Možná bych dal lepší známku, kdyby tím agentem byl spíše Foxx, jemu bych to hraní uvěřil...
  • Nemusím Tatuma (pro Jump Street; Ty dva filmy byly parodií na dobrý seriál, který jsem měl rád!!!)
  • Hloupý a naivní děj