Phil Spector

61%
Phil Spector
Plakát traileru

Hudební producent Phil Spector se zapsal do dějin rockové hudby nejen spoluprací s Beatles či Tinou Turnerovou. V roce 2003 byl obviněn z vraždy mladé herečky a mezi jeho obhájce patřila i Linda Kenney Badenová. Komorní drama o neobvyklém vztahu obviněného a jeho advokátky stojí na hereckých výkonech Ala Pacina a Helen Mirrenové. (MFF Karlovy Vary)




Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Obstojná divadelní hra, která ale bez přítomnosti herců nemá ani zdaleka takový tah na bránu, jak by se na trio Pacino, Mirren, Mamet slušelo. Inspirace skutečností nefunguje, takhle se to určitě nestalo, ale o to tvůrcům údajně ani nešlo. Na druhé vidění mě to ale oslovilo více než napoprvé.
pantak
pantak
3 367 bodů
5
Super výkon Al Pacina a Helen Miren,ale jen to k dokonalosti bohužel nestačí.
jirikzaboj
jirikzaboj
1 628 bodů
8
Mám rád dramatický žánr soudních procesů. Často se dokážu zamýšlet nad všemi dialogy, které zazní a fascinuje mě každičký nový detail, o kterém jsem nevěděl. Inspirováno skutečnostmi, proloženo otázkami a hezky vykresleno v pozadí příprav na hlavní líčení. Postavy dostatečně nastíněné tak, aby jste si neudělali přímý názor, ale aby jste balancovali na pokraji toho, co je pravda a jak to vlastně celé je. Tenhle film ztělesňuje, jak skvělý a nenahraditelný Pacino herec ve svých až šílených polohách je a je radost se na to dívat. Ostatně jako vždy.

Dodatečné informace

Původní název:
Phil Spector (více)
  • USA Phil Spector
Premiéra v ČR:
27. 5. 2013
Země původu:
USA
Čeština:
Phil Spector je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Powered byJustWatch