Vlk z Wall Street

85%

Komentáře a recenze 117

Dle počtu bodů
Teresie
Teresie
1 187 bodů
9
Tenhle film od pána v letech bych nečekala - bravo pane Scorsese. Ani minuta nudy, film přímo válcuje.
  • LEONARDO
  • + plazící se Leonardo
Radovanes
Radovanes
1 172 bodů
8
Americký sen ve 3 hodinách Scorseseho dokonalosti.Asi tak by se dal popsat film,jehož cílem je vtáhnout nás do světa burzovních makléřů.Světa kde je vše možné a lhaní se omlouvá šedými až černými zónami investic.Leo DiCaprio zase bodoval a nevím,jestli je to k smíchu nebo k pláči,ale věřil jsem mu to od začátku až do konce.
  • Vtipné
  • Megaloman style
salisbury
salisbury
1 101 bodů
10
Vlk z akcionářské ulice otevřel svou hamižnou tlamu a ukázal světu své chtivé zoubky lačnící po bankocedulích. Marnotratný život pln drogové závislosti či užívání si života všudepřítomným sexem nabírá obrátky, které na otáčkoměru jdou až za hranici únosnosti a svět takto stvořený se začne v základech rozkmitávat s pomalým narušováním statiky. Leonardo DiCaprio opět předvedl herecký majstrštyk neb film je postaven hlavně na jeho bedrech a dokonale tam drží aniž by jakkoliv zavrávoral. Matthew McConaughey sic v menší roli, ale rozhodně obstál též na výbornou. Jeho vplutí na scénu je nezapomenutelným zážitkem a jeho hrdelně brumlavé pobroukávání s rytmickým tlukotem pěsti o hrudní koš mi stále ještě v hlavě zní a doufám, že jen tak nepřestane.
katarinaa
katarinaa
1 052 bodů
9
nikdy mě moc nabavilo cokoliv se točilo kolem ekonomiky a peněz. přesto, že jsem ekonomiku vystudovala, obyčejný člověk si myslí, že je to nuda a já ostatně taky. jenže tenhle film změnil můj názor. a to několikrát. přesvědčil mě Leo, kterého jsem měla zaškatulkovaného už jako stárnoucího titanikového hezounka, který už to nejlepší předvedl a samozřejmě pan režisér.
  • spousta scén, které se nebojí ničeho a které by ostatní režiséři ani netočili a když už tak vystřihli
  • bavilo mě to. fakt.
voleman
voleman
927 bodů
10
Tak jsem si začínal myslet, že takovouhle skvělou filmařinu od Martyho už ani neuvidím, a on ted přišel s takovouhle strhující a podstivou podívanou, to je opravdu velmi milé překvapení. Mistr Scorsese se vrací ke svým kořenům a stvořil snímek, který hravě překonává jeho nedávnou tvorbu a konkurovat může dokonce i takovým klasikám jako je Casino nebo Mafiáni. Dokonce tyhle klasiky v určitých ohledech i překonává, například ve vtipnosti jednotlivých scén. U tohohle filmu se opravdu hodně nasmějete a přitom skvěle pobavíte a to vše při skvělém příběhu s dokonalou a zcela jistou režií. DiCaprio je opravdu skvělý a hraje jako o život. Znovu jen potvrzuje, že v současné době je asi nejlepším hercem. Vlk z Wall Street je pro mě určitě nejlepší film tohohle roku a dokonce několika let posledních. Jeden z absolutně nejlepších snímků co Martin Scorsese kdy natočil, a to ho mám jako režiséra hodně rád. 100%
myllyn
myllyn
885 bodů
9
leo zase válí a ztvárňuje další historickou ale v tomto případě zároveň žijící legendu wall streetu. má to mnohem větší koule, než devadesátkový wall street a charlie sheen se může jít zahrabat. margot je tu sexy a nám nezbývá než leovi potichu závidět.
martin-kubista
martin-kubista
799 bodů
9
Dlouho jsem odkládal tento film asi hlavně kvůli jeho délce, ale nakonec jsem se dobře bavil. Film mi trochu připomínal Chyť mě když to dokážeš - z neznámého kluka se stane ne zcela čestným způsobem k spoustě peněz a nechce se jich vzdát, až skoro o vše přijde. Ale i zde je happyend :). Jestli to v tédobě na Wall Street vážně takhle vypadalo, tak to musela být jízda :)
  • Leonardo DiCaprio
  • scény bez zábran :)
Květka
Květka
711 bodů
7
Já se do fanklubu tohoto filmu rozhodně nepřidám. Na můj vkus je to až příliš dlouhé a zbytečně protahované, takže divák dost snadno přestane sledovat, co se tam děje. Rozhodně by to chtělo zkrátit třeba o hodinu. Bez Lea by film byl snad ještě horší. Nevím, je to jen můj názor, ale mě film moc nezaujal, na to, že je tolik vychvalovaný.
Honza 13
618 bodů
9.5
Ano, ano a ještě do třetice ano. To je film jak má být. Tady snad bylo úplně všechno co by si divák přál ve filmu vidět. Skvělí Jonah Hill a svou One man show předvedl úžasný Leonardo DiCaprio. No a Margot Robbie asi rozhýřila hodně chlapů, je neskutečně sexi žena. Martin Scorsese natočil úžasný film, který by si zasloužil daleko více ocenění.
minimoj
587 bodů
8.5
velmi hezké a poučné