Město žen

70%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 296 bodů
6
Zajímavý sitcom s pomalým začátkem, který po pár dílech zabíhá do kolejí připomínající Scrubs před katastrofální devátou řadou. Sympatické karikaturní charaktery, plno bizarně vtipných situací a spousta humoru. Je pravda, že seriál se zaměřuje na ženské publikum, ale čert to vem, docela mě to baví. Na hraně tří a čtyř hvězd.
ladynka
ladynka
1 201 bodů
4
Nějaké trefné hlášky nezachrání to, že muži tu jsou šašci a slaboši a žensky buď megery nebo stíhačky. Tedy nic lákavého k dalšímu sledování.
Kick077
Kick077
596 bodů
9.5
Přiznám se, že kdyby mě nedonutila přítelkyně, abych se na tenhle seriál začal koukat s ní, tak bych se k němu asi jen tak nedostal. Ale stačilo pár dílů a najednou sem se na sledování dalšího dílu začal těšit i já. Líbilo se mi, že sem znal některé herce z jiných seriálů. Přátelé byli můj hodně oblíbený seriál a viděl jsem i Scrubs, ze kterých tam taky bylo několik herců. Nakonec jsem si seriál užil a těším se na další sérii co vyjde v lednu. Prostě pár lidí, kteří tvoří super partu a užívají si život.
sisisi
sisisi
441 bodů
10
Naprosto skvělý seriál u kterého se člověk zasměje. Viděla jsem ho několikrát a i tak neztrácí kouzlo. Přirovnala bych ho k Přátelům, za což z části může Courteney Cox a další hvězdy z toho seriálu, které se v dosud 5 natočených sériích Cougar Townu vyskytnou. Je to ale také díky americkému humoru, kterého je zde hodně. Rozhodně doporučuji.
marklimka
marklimka
12 bodů
10
Super!!! What what?