Město žen

70%
Město žen

Čerstvě rozvedená 40-tiletá matka Jules Cobb a její pubertální syn žijí v malém městě na Floridě, kde je nejdůležitější středoškolský fotbalový tým. Není divu, když je zde tolik rozvedených, hledajících útěchu v mladých zajíčcích. Jules nejdřív nechce být jedna z nich, ale po ošklivém rozvodu a čtyřicítce na krku, začne hledat nějaké rozptýlení. Povzbuzovaná svou nejlepší kamárádkou Elle a asistentkou Laurie se Jules snaží vrátit do formy a randit jako dřív. K jejímu překvapení potkává příjemného mladíka a zjišťuje tak, že na to stále ještě má.





xxmartinxx
xxmartinxx
22 266 bodů
6
Zajímavý sitcom s pomalým začátkem, který po pár dílech zabíhá do kolejí připomínající Scrubs před katastrofální devátou řadou. Sympatické karikaturní charaktery, plno bizarně vtipných situací a spousta humoru. Je pravda, že seriál se zaměřuje na ženské publikum, ale čert to vem, docela mě to baví. Na hraně tří a čtyř hvězd.
ladynka
ladynka
1 201 bodů
4
Nějaké trefné hlášky nezachrání to, že muži tu jsou šašci a slaboši a žensky buď megery nebo stíhačky. Tedy nic lákavého k dalšímu sledování.
Kick077
Kick077
596 bodů
9.5
Přiznám se, že kdyby mě nedonutila přítelkyně, abych se na tenhle seriál začal koukat s ní, tak bych se k němu asi jen tak nedostal. Ale stačilo pár dílů a najednou sem se na sledování dalšího dílu začal těšit i já. Líbilo se mi, že sem znal některé herce z jiných seriálů. Přátelé byli můj hodně oblíbený seriál a viděl jsem i Scrubs, ze kterých tam taky bylo několik herců. Nakonec jsem si seriál užil a těším se na další sérii co vyjde v lednu. Prostě pár lidí, kteří tvoří super partu a užívají si život.

Dodatečné informace

Původní název:
Cougar Town (více)
  • USA Město žen
  • USA Cougar Town
Země původu:
USA
Čeština:
Město žen je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch