Mumie

58%

Komentáře a recenze 54

Dle počtu bodů
Květka
Květka
711 bodů
6.5
Zajímavé podání Mumie. Film je hodně poutavý a divák se u něj určitě nenudí - akce je tady tak akorát, napětí tu také nechybí. Musím také pochválit obsazení - Tom Cruise se na tuto roli hodil perfektně. Film asi stačí zhlédnout jen jednou, ale je to jen individální názor :)
Pája DJ
Pája DJ
681 bodů
7
Mumie v podání Toma Cruise opět ukazuje jeho komediální talent, který zde předvání. Každý si ve spojení s Mumii představí spíše jinou nesourodou dvojici než kterou je Cruise a Wallis, ale i tak si myslím, že má Mumie v podání Toma Cruise co do sebe a určitě se při jejím sledování nebudete nudit. Zahoďte sarkofág a hurá do toho :o)
Pacman
Pacman
586 bodů
4
Proti Mumii z roku 1999 je tohle sice jiná liga, ale je to bez duše a lidi na tohle dílko brzy zapomenou. Stojí a padá to na Cruisovi. Vedlejší ženská role je v podstatě zbytečná a vztah s hlavní postavou je asi tak uvěřitelnej, jako maso v Mc'Donaldu. Jako špatný to není na koukání, ale je to takový ten klasický americký popcorn. Jako celek film nesedí, hudba v podstatě žádná, jako jednohubka OK, trochu mi to připomnělo Ligu Výjimečných. Na chleba to tvůrcům asi vydělá. Jo a kterej vůl vymyslel, že mumie bude mít takový divný oči??? Fakt nesmysl.....ale těch je tam víc, však uvidíte
wtemplar
wtemplar
462 bodů
6.5
Není to nic, co by si člověk pustil znovu a rád se na to každé dva roky podíval v televizi, když to budou zrovna opakovat, ale jako start nového Dark Universe to nebylo špatné. Film má zajímavá i hluchá místa. Jsem zvědavý, jestli se povede navázat s dalšími monstry a jak budou jednotlivé filmy provázané.
  • zajímavé postavy
  • slabý scénář
zrzinda2408
306 bodů
6
Opět se nekoná nic převratného a přesto jeden z prvních rozumných DC filmů. Na odpolední kafíčko při štrůdlu a praskání u krbu je to ideální film. Neusnete, pobavíte se a budete mít pak chuť dělat něco dalšího než jen sedět u televize, protože vás film probere. Takže ...bavte se :)
supermozek
supermozek
193 bodů
6.5
Vlastně dobrý. Mumie má svoje mouchy, ale charisma Toma Cruise, rychlé tempo a snaha představit nový svět na dvě hodiny bez problémů zabaví. Úvod připomene Indyho nebo herní Uncharted, hororové vložky překvapivě fungují a občas se Mumie pohybuje na hranici mezi PG-13 a eRkem. Vyloženě bát se asi nebudete, řeči o hororovém dobrodružství však nejsou přehnané. Víceméně pořád se tu něco děje, a jakmile se tvůrci přestanou snažit o legrační vložky, fakt to šlape přesně tak, jak byste po trailerech čekali a doufali. Nakonec trochu zamrzí, že je Mumie sice poctivá dobrodružná podívaná, bohužel ale nenabízí žádnou scénu, kterou byste kamarádům nadšeně popisovali a posílali je do kina. Jako start potenciálně zajímavého filmového universa ovšem funguje bez nejmenších problémů a rád u toho budu i příště.
starskyxaj
starskyxaj
108 bodů
6.5
jako dalo se na to koukat , ale chtělo to trošku mladšího herce :D tom je troška už starej :D ale nelituji že jsem se podíval , mohlo to být však ale lepší.
zzepto
95 bodů
4
Cely film jako mumie (ve spatnem smyslu). Pro
  • Film
  • Tom Cruise
  • Sofia Boutella
  • Russel Crowe
  • Dark Universe