Já, padouch 2

73%

Komentáře a recenze 45

Dle počtu bodů
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
6
Vše stojí a padá na těch přežloutlých mrňavých nesmyslech, jež svou hatlamatlatilkou vsugerovávají divákovi pocit, že snímek jako celek je prostě kůl a boží. Naneštěstí po většinu metráže filmu je středem vesmíru dvoumetrová potvora s rypákem o rozměrech penisu Asiata, jež se snaží všem nevzrostlým divákům vsugerovat, že každý v životě potřebuje lásku, a že vztah třech dětí a otce bez matky je prostě nemyslitelný. Takže po celou stopáž probíhají námluvy prezentované kupříkladu typickou letadlovou scénou, kdy si žena uvědomí, že musí vyskočit s padákem a vrátit se zpět k tomu svému nosatému. Nebýt těch potvor, tak je to spláchnutí.
sQelle
sQelle
2 814 bodů
10
Ano, Dave ála mimoň ála synovec Grua nezklamal. tyhle žlutý malý prťávý verze banánů jsou boží, ta malá holčička je k sežrání a celý film rozhodně je výborný. Obával jsem se, že dvojka bude na prd, ale opak pravdou je bombastická.
nikol125
nikol125
2 781 bodů
9.5
Mimoni!!!!! Jsou prostě nejlepší!!!!!
Edward
Edward
2 481 bodů
6
6/10
harry456
harry456
2 437 bodů
8.5
Já, padouch 2 je film, který stojí a padá na mimoních. Ti jsou hlavním zdrojem zábavy po celou dobu. Jasně, jejich chování je leckdy infantilní a jasně, kdyby nebylo mimoňů, je film o ničem. Animace je hezká, ale ne vyloženě oslnivá (jako třeba v případě Rebelky od Pixaru), soundtrack je příjemný, ale ne vyloženě povznášející (jako v případě prvního dílu Aut), příběh je zajímavý, ale ne vyloženě dechberoucí (jako v případě starých disneyovek, namátkou Kráska a zvíře) a 3D zpracování se opět ukázalo jako naprostá zbytečnost. Jenže co naplat – Já, padouch 2 je primárně komedie, u které jsem se královsky bavil a nejednou v kině brečel smíchy. Svůj úkol tak nakonec Gru, Margo, Edith, Agnes a mimoni splnili na výbornou.
LenkaVL
LenkaVL
2 331 bodů
10
Tento animovaný film opět nezklamal. Super podívaná nejen pro děti, ale i pro dospěné. Mnoho dobrých a
  • mimoni
  • děj
  • vtip
  • zábavné
Evah
Evah
2 144 bodů
9
Další skvělý mimoňský film, v tomto se mísí zloduch se speciální vakcínou a gruova snaha najít si partnerku. Šílení mimoni nezklamali a vše se perfektně vtipně propojilo.
Arnarmo
Arnarmo
1 720 bodů
7.5
Studiu Illumination se podařilo něco neuvěřitelného. Stvořili malé žluté fazole, které zná snad každý na světě. Nebudeme si nic nalhávat, když řeknu, že bez nich byl se jednalo o podprůměrný animák. Příběhově je to totiž slabé a ostatní postavy se ztrácí ve stínu mimoňů. Jedná se ale o slušné, ba možná i lepší, pokračování prvního dílu.
michaela159
michaela159
1 045 bodů
4
Oproti jedničce dost slabý. Je to nuda, která je občas říznutá slušnou akcí a vtipnými momenty, ale to je tak vše. Záporák oproti jedničce dost nezajímavý a celkem nudí. Postavy působí docela nesympatickým dojmem a už od začátku to poměrně zavání.
Kašpárek
Kašpárek
507 bodů
7
Dvojka není špatná. Možná malinko slabší než jednička. Bavil mě "El macho" v jeho nejlepších letech:-D Gru opět dobrý, ale možná trochu upozaděn. Mimoni tak solidní. Lásky někdy nejsou špatné, ale "loupení či soutěžení" Grua tomu trochu chybí. Celkově fajn.