Já, padouch 2

73%

Komentáře a recenze 45

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
6.5
Mne tahle animovaná série nikdo moc nebrala a nenechal jsem se ani oblbnlut fenoménu dnešní doby - Mimoněmi. Tento druhý díl nepřináší takřka nic nového snad kromě toho, že teď je Gru na straně dobra. Zkrátka klasické pokračování. Každopádně česky dabing je výborný.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
7
Stále dobrá animovaná blbina s Mimoni a známým padouchem. Příběh má spád, tempo je vysoké a je to zábava. Jedná se však o takovou klasickou rodinnou animovanou komedii, která moc nevybočuje kvalitou někam výše než na 70%. Dobré, zábavné, pro celou rodinu.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Bavil jsem se víc než u jedničky. Celé to zase táhnou mimoni, ale ta zápletka mi prostě sedla víc než u prvního dílu. 7/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Toto pokračování už není zdaleka tak povedené díky tomu že byla do příběhu zamíchaná láska a film už se soustředil více na romanci než na vtipné zločiny a scénky. Mimoni měli taky málo prostoru. Animák je však vtipný a některé hlášky se taky povedly i když jich je málo. Třeba "Gru kaká".
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
6
Prostě druhá porce téhož, kde 1) hlavní linie nijak zvlášť netáhne, ale 2) Mimoňové to tradičně každým svým výstupem naprosto zachraňují. Není to dvakrát sofistikované, ale v jejich podání je i sebevětši kravina zábavná (až na prdící pušku, ta už byla moc). Příjemná komediální jednohubka. Nic víc, nic míň. P.S. Nejlepší český dabing letošního roku.
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Srovnatelné s jedničkou, nebýt těch úžasnejch žluťásků, tak by to nebylo ono, ale Kevin a Dave mě rozsekali při každém jejich čísle. Finální písnička Mimoňů alias Village People je nářez. Nemám co vytknout, nechyběla ani romantika, ani ''lekačky''. Bla bla blaaaaaaaaaaaaaa:-))))
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
6
Stejnej podprůměr jako jednička, prostě nemůžu vystát tu nechutnou animaci lidí, trapnej příběh a jediný plus jsou zase mimoni, je jich tu víc, takže to potahali alespoň na ten průměr, ale jinak není o co stát.
kubas369
4 086 bodů
6
No nic moc, nejlepší na tom jsou ty žlutý nesmysly a to je málo i na animák
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
8
Zajímavý a přitom divný pocit, když věkový průměr v kině kolem vás nedosahuje ani počtu tuctu. Připadal jsem si jako king ale i docela trapně. Kdyby mi bylo 12, ten film bych žral. Spousty laciných fórků, kterým se ti prckové smáli. Neskutečné, každou minutu aspoň jeden. Už je muselo bolet břicho. Ale z pohledu dospělého člověka už to taková sláva nebyla. Hrdě mohu prohlásit, že už jsem trochu dospěl! Sice mám z toho smíšené pocity, ale "bohužel" je to fakt, který musím respektovat. Už nejsem larva, ale vzrostlý motýl a tak jsem mnoho vtipů neshledal tak zábavnými, jako bych je shledal před několika lety, možná měsíci O:-). Dávám 4 hvězdy proto, že tento film je točen pro mladší diváky a ty z něho byli nadšení. A tak splnil účel, pro mě by to bylo asi za tři hvězdy, ale přesto jsem se slušně bavil. Mimoňi ve filmu jsem bohužel jen jediný komický prvek, jednotvárnost vtípků proto asi byla na místě, Who cares?!
saboter
saboter
3 564 bodů
9
Parádní zábavné a to i pro dospělé jede z mála povedených animaku dnešní doby.