Tady hlídám já

48%
Tady hlídám já
Plakát traileru

Filmu vypráví příběh Kačenky a jejího psa Huga. Hugo je jezevčík, kterého Kačence pořídil dědeček Mojmír. On je jako jediný přesvědčen o tom, že jeho vnučka nepotřebuje „prášky na hlavu“, ale jen dobrého kamaráda. Jinými slovy, Mojmír „objevil“ prospěšnost canisterapie. Osmiletá Kačenka totiž trpí syndromem ADHD (porucha soustředění a hyperaktivita projevující se v podobě nepozornosti, roztěkanosti, zapomnětlivosti, neustálého pohybu, takže se dítě může okolí jevit jako zlobivé a nevychované). Hugo je její ochranář, je zdrojem napětí i uvolnění a v neposlední řadě i rozdmýchávačem komických situací.




Pete69
Pete69
29 308 bodů
4
Jestli se má jednat o rodinnou komedii, tak musím v první řadě říci, že u nás v rodině se nikdo nezasmál ani jendou. Pokud se jedná film pro malé holčičky, které zůstanou v úžasu z mluvívího psa, pak ok. Pokud se má ale jednat o rodinný film, tak katastrofa, protože zbytek rodiny se asi moc nepobaví .. 40%.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
7
Po rodinných či dětských filmech je v české kinematografii neskonalý hlad. A tak když se něco objeví, mnoho rodičů si řekne: "No konečně!" Tento snímek je příjemný, jednoduchý a lidský. Netlačí se tu nijak na pilu, a hlavně pro děti je velice výchovný. Dokáže vysvětlit, co to znamená, když se o někom řekne, že je hyperaktivní. A taková je dětská postava, o které to celé je. Vyprávění příběhu nikam nespěchá, je srozumitelný a přirozený. Jen poněkud dlouhý. Málokteré dítě vydrží sedět u filmu hodinu a tři čtvrtě. Nelibí se mi ani zvuk. Co to má proboha být? To je nepovedený dabing, nebo co? Absolutně nepřirozené. Škoda, protože to kazí výsledný dojem. Každopádně se jinak nejedná o špatné dílo. Tento snímek se dá na odpočinek jenom doporučit.
avenis
avenis
7 963 bodů
4
Před pár dny jsem omylem viděla dvojku, dnes mi Filmbox přihrál jedničku. Protože jsem byla zvědavá, je-li stejně slabá, jako své pokračování, pustila, viděla, pochopila. Je o psí chlup lepší, ale stejně špatná, jako dvojka. Námět špatný není, ale scénář už ano. Ani tak nejde o to, že by herci hráli své role špatně, ale v ději chybí plynulejší návaznost a to "něco", co z filmu dělá perlu. Řekla bych, že hodně kazí celkový dojem špatný střih. A taky velmi odfláknuté postsynchrony. Je znát, jak se ve studiu "dolaďovalo" různými přídechy a citoslovci, ale hlavně zvuk asi není úplně dobře nastaven na domácí pouštění z televize. Celé to nějak kolísá a duní...

Dodatečné informace

Původní název:
Tady hlídám já (více)
  • Česká republika Tady hlídám já
Premiéra v ČR:
31. 5. 2012
Distributor:
Bioscop
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch