Jak se krotí krokodýli

47%
Jak se krotí krokodýli

Tatínek Luboš, který pracuje v Alpách jako záchranář, přijíždí domů do Prahy mnohem dřív, než původně slíbil. Jeho osmiletá dcera Amálka je nadšena, a tak odmítne jet na školu v přírodě, aby si užila tatínka. Luboš se vypraví do školy, aby Amálku omluvil, ale dopadne to tak, že nakonec jede do Vysokých Tater s celou třídou jako zdravotní doprovod. Své manželce Anně (řeší právě odchod do důchodu a ztrátu milované práce u baletu) slíbí, že je to jen na pár dní, ať tedy odjede na chalupu, kam za ní určitě přijede... Řetězec náhod a nedorozumění tomu však zabrání - hodně tomu napomůže Amálka, ale také svérázný děda Pepík a syn Vašek se svou dobrodružnou povahou, do hry vstupuje i atraktivní učitelka Alice, originální rodina Koudelkových a jejich syn Vítek, dědova sousedka Bobulová, vesnická zrzavá kráska Julča, profesorka Kája se svým smyslem pro matematiku i pro východní meditaci...




Brenan88
Brenan88
47 109 bodů
0
Shlédnutím tohoto filmu jsem jen dokázal,že jsem nesmrtelný. Jak už jsem přežil tuto rádoby komedii,tak už musím přežit vše. Samozřejmě to vše berte s nadsázkou,ale i tak se jedná o opravdu špatnou komedii s nepříliš povedeným dětským castingem.Ono vlastně celý ten casting je takový divný viz Nekonečný,to jako vážně?
kunafix
kunafix
20 052 bodů
0
Zase jednou film, na kterým si zmlsnu. Něco tak strašnýho už jsem dlouho neviděl. S tebou mě baví svět mě nikdy moc nebral, ale po shlédnutí tohohle ho asi budu uctívat, protože to byl fakt šit. Kromě toho, že jsem se ztrácel v postavách (jako kdo je Pepa, Honza, Karel a bůhvíkdo tam vůbec byl), jsem se ztrácel taky v souvislostech (jako proč se děda učí potápět, když pryč má jet mladej a tak dále). Dějové skoky, to byla další věc. Scéna na jednom místě, pak bez varování hned úplně někam jinam. Časové skoky. Nikdy jsem nevěděl, kdy je ráno, kdy je poledne a kdy je večer. Skoky postav. Některé postavy byly úplně všude (Holubová, Kretschmerová, Postránecký) a to třeba ve dvou po sobě následujících záběrech. Poledňáková si asi myslí, že automaticky každýmu dojde, vo co tam de. Já se nechyt ani u konce. Navíc mě tam děsně sraly ty děcka. A Etzler taky. Hroznej ksicht. A jak se k němu lísaly ty děcka a on si s nima zpíval... no pro někoho možná vrchol zábavy, ale pro mě důvod k sebevraždě. Totální ztráta času. PS: a bacha na toho hňupa z Kabátů, ten se nasere všude!!! A když už su u toho - postavy toho hňupa z Kabátů a Dana Nekonečna byly úplně zbytečné. A jestli se ten film jmenoval jenom podle toho, že si to tam zpívali, tak to je fakt frigidní nápad.
Fingon
16 886 bodů
4
Popravdě - čekal jsem to daleko horší. Product placement Menthosu sice bil do očí jako už dlouho ne (to snad překonal snad jen Arginmax v Účastnících zájezdu) a celá eskadra Vojtek-Nekonečný, Laurína a ta poslední bylo jedno velké WTF, stejně jako Náhlovský... ale jinak celkem to šlo... a zdá se, že mám slabost pro Jitku Schneiderovou:-)

Dodatečné informace

Původní název:
Jak se krotí krokodýli (více)
  • Česká republika Jak se krotí krokodýli
  • Česká republika Ako sa krotia krokodíly
  • Česká republika Taming Crocodiles
Premiéra v ČR:
12. 1. 2006
Země původu:
Česká republika
Knižní předloha:

Další z kolekce Jak se krotí krokodýli


Podobné


Powered byJustWatch