Tajemství staré bambitky

70%

Komentáře a recenze 23

Dle počtu bodů
Kuca25
2 132 bodů
6
Překvapilo mě to ale docela mě film bavil. Nejsem člověk který by vyhledával nové české pohádky, znám ty staré a ty mi stačí. Ale úplnou náhodou jsem shlédl tajemství staré bambitky a musím říct že po dokoukání filmu jsem měl dobrý pocit. Jako každá pohádka je hrozně dětinská, ale právě to mi možná sedlo. Námět s cestujícím králem a královnou mi přišel velmi zajímavý a herecké obsazení také sedlo. Takže to hodnotím velmi kladně. Možná že dám novým pohádkám větší šanci.
65David21
65David21
1 846 bodů
7
Nejlepší pohádka (minimálně jedna z nejlepších) vyprodukovaná za poslední dlouhou dobu. Není tak otravná trapná jako většina ostatních. Samozřejmě nechybí poučení pro děti, což je v tomto případě, že se hamižnost nevyplácí. A samotný příběh ani není tak nezajímavý jako u ostatních hloupých, trapných, nezábavných, atd. pohádek
siginho
siginho
649 bodů
0
Zpěváci mají zpívat, herci hrát!! Další pokažená pohádka. Škoda, že nám snad všichni pogádkoví režiséři a námětáři vymírají . Noví se nějak nerodí. Bylo by dorbé se držet staré osvědčěné klasiky!
jajsemviktor_
jajsemviktor_
621 bodů
2
Klasická česká pohádka, která však kope za slabší konec.
Kick077
Kick077
596 bodů
8.5
Parádní novější pohádka, která nepostrádá nápady ani vtip. Doplnění písněmi od Tomáše Kluse, které sám v hlavní roli zpíval, je celkem zdařilé a dá se to poslouchat. Všechno hezky rychle ubíhá a navazuje. Pro mě už tradiční vánoční pohádka, kterou musím vidět.
Ku
460 bodů
3
Ta pohádka je pro mě hrozně těžký je to politika
sisisi
sisisi
441 bodů
10
Už poněkolikáté jsem se koukala na tuto pohádku a pokaždé se v ní zasměju něčemu novému. Skvělý text, který si jednoduchým způsobem dělá legraci z jakéhokoliv politického systému. A nejen to, ale i ten příběh se mi líbí. Jak se postupně vyvíjí postavy. Rozhodně doporučuji!
zuz
zuz
395 bodů
9.5
Další skvělá pohádka.Anička je krásná.Tomáš Klus se moc nepovedl působí jako takový blbeček mi přijde.Lorenc a Ferenc a ty jejich hlášky jsou geniální.Kuchaři jsou tam jako super doplněk a písničky jsou velmi podařené.Jediné co můžu vytknout je Klus.
Bigrambo
Bigrambo
238 bodů
6
Tento film rozhodně nedokážu brát jako pohádku, spíše jako pokus o satiru na současnou situaci v naší společnosti. Někdy mě až běhal mráz po zádech, když jsem si za tváře herců dosazoval nejmenovaná individua z naší politiky. Některé scény a narážky byly sice povedené, ale jako celek mi to příliš nefungovalo. A závěrem si dovolím jedno rýpnutí – to nemáme kudla u nás dostatek herců, že musí ve filmech zaskakovat zpěváci?
cilindr
6 bodů
9
Skvělá rodinná pohádka,která potěší dětské i dospělé srdce.Která nejen zaujme malé děti chytlavými písničkami a romantickou láskou.I dospělí jsme našli spoustu vtipně zviditelněné reality - daně na všechno, spravedlnost v kopru,slepé soudy,ministři,.. Tato pohádka se stala naším novým rodinným hitem, hned po Halí bele. Hlášky jako Kudla, Karabu na Vás,.. se už skoro zažily.