Tajemství staré bambitky

70%

Komentáře a recenze 23

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7
Po dlouhé době se ČT1 podařilo vyprodukovat pořádnou vánoční pohádku,která nabízí všechny potřebné ingredience. Nechybí tu humor,příjemné herecké obsazení,hezké písničky a velmi trefný příběh,který se odráží dnešní době. Nejvíce mne v pohádce potěšil Ondra Vetchým,který patří mezi mé oblíbence.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7
Tato pohádka je jako ušitá na míru dnešní době. Daň z trakaře a hlíny... :) Neříká, že takový jsou všichni politici.. to ani náhodou, ale dost se jich jistě v postavách ministrů najde :D Pohádka není úplný skvost, ale na pohádku natočenou v posledních deseti letech je to vysoký nadprůměr.
avenis
avenis
8 056 bodů
5
Satirická pohádka nebo pohádková satira? Obzvláště dnes byly hlášky vypečené. Daně nám rostou a množí se úplně stejně jako v této pohádce. Že oni si to politici pouštějí na grémiích? Vilma Cibulková, ať hraje, co hraje, vlastně nehraje. Ona prostě JE. A vždycky výborná. Kostýmy se mi moooc líbily. Ze zbytku pohádky nejsem na větvi, ale v podstatě se mi líbila. Jediné, co mi vadilo, byl neustálý žvanec v ústech urozeně připitomělého prince. (29.12.2012)
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
4
Na mě je tato pohádka moc politicky angažovaná.Tomáš Klus nepřesvědčivý a pro mě nesympatický. "Daně, ó daně, jak my myslíme na ně...", "... když přečerpávám, profituji,vydělávám, investuji,..." Móc hezká pohádka pro děti. Taková RYZE VÁNOČNÍ!!!
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
10
Hlášky: Lorenc: "Já jsem nevinnej, to on to vymyslel. Lidičky, vždyť já jsem trouba, jak by tohle trouba mohl vymyslet?" / Princ Jakub: "Já bych si to ženění potřeboval deset, dvacet až padesat let rozmyslet." / Lorenc: "Proč se peníze nedělají z něčeho lehčího. Třeba z papíru." Ferenc: "Protože to by se pak začalo krást ve velkým!" / Ferenc: "Uděláme z nich potom ministry!" Lorenc: "A čeho ministry?" Ferenc: " "To je jedno čeho, ale budou mít hodně peněz a nohy v teple." / Princ Jakub: "Jak jí to říct, že jen o ní v noci sním, že jsem verš, co k sobě našel rým." - Krásná česká pohádka s krásnými písničkami. Exceluje hloupý princ Tomáš Klus a krásná Kamila Janovičová, jako dcera loupežníka Ondřeje Vetchého - 100%.
Cettlovka
5 032 bodů
7.5
Pěkná pohádka, která pobaví.
roque
roque
2 923 bodů
10
Podle mě po dlouhé době moc hezká pohádka, na kterou se dá koukat i několikrát. Hlavní
  • exteriéry
  • zápletka
  • herci
  • zpívání
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Hezká pohádka s plejádou českých herců.Je to pohádka,která i pobaví.Jsou zde pěkné kostými a také zpěv.Dobré je také obsazení královny a krále Jana Čenského a Terezy Kostkové.Také je zde pěkné prostředí vesnice pod hradem...Zkrátka krásná a zábavná pohádka!
nikol125
nikol125
2 781 bodů
10
Nádherná česká pohádka!
miza
miza
2 336 bodů
7
Až časem tuto pohádku docela beru.Dává radost a není nudná.