Černý jestřáb sestřelen

83%

Komentáře a recenze 44

Dle počtu bodů
Socna
471 bodů
9
v pondělí zopakováno a je to dokonalost sama, ano patriotismus a vlastenectví a až přehnané hrdinství z toho uplně stříká ale je film usa. Nic jiného ani nelze očekávat, akce je natočena až nepříjemně realisticky a nikdy mě nepřestane mrzet, že jsem tohle neviděl na velkém plátně s pořádnou náloží zvuku do uší. Byl by to zajímavý námět pro distributory, vzít takovéhle veledílo(ano, nebojím se to napsat) a poslat to do druhého kola. A samozřejmě director´s cut - já bych peníze investoval a velmi ochotně.
zdenda-subrt
214 bodů
9
Prostě pecka. Tohle se musí vidět
Robert Neville
175 bodů
10
Má lásko, jsi silná a dokážeš zvládat život. Miluju tebe i děti. Prožívej dnešek i zítřek, každý den prožij naplno. Směj se a nikdy se nevzdávej, i když to bude těžké. A na závěr, má lásko, až půjdeš večer přikrýt děti, řekni jim, že je mám rád. A pak je za mě obejmi a dej jim za tátu pusu na dobrou noc.
  • Až se vrátím domů a lidi se mě budou ptát:
  • Proč? -
  • Protože by tomu nerozuměli. -
  • Nerozuměli by tomu, proč jsme to dělali. -
  • Nerozuměli by tomu, že jde o tvý kamarády. -
  • A tak to je. -
jan-sarauer
jan-sarauer
59 bodů
10
Rozšířená verze a v origo jazyce nemá chybu.
tomas-balek
54 bodů
10
Můj nejoblíbenější válečný snímek, viděný snad 100x. Somálsko jako vojenské peklo ve kterém jsou uvěznění američtí vojáci mezi stovkamy vyhublých Somálců s Akčky a RPG v rukou. Syrové, brutální, nezapomenutelné. Nutno vidět.
czfox
czfox
10 bodů
10
Můj TOP z nejoblibenějších filmů vůbec, naprostý nářez jak dějem tak hlavně hudbou. Doporučuji.