Terra Nova

65%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 296 bodů
4
Někdy v polovině devadesátých let by měl tenhle kýč opodstatnění. Dnes vážně ne.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Po dvoudílném pilotu (který dle zdejšího hodnocení patři k nejlepším dílům) mě nejdražší seriál všech dob na další sledování v nejmenším nenalákal. Takže fakt, že seriál dostal stopku, mě vůbec netrápí.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 349 bodů
6.5
Stephen Lang je prostě geniální a vůbec bych se nebál mluvit o životní roli. Vše ostatní je na hraně tvůrčí krize, kdy je poměrně dobrý napád rozváděn za pomoci tradičních berliček, které jsme již v x-variantách viděli jinde. Není to nuda, ale podobné téma by si určitě zasloužilo zajímavější rozvedení. I přes tunu klišé má Terra Nova nepopiratelné kouzlo a ohromný potenciál, který, doufám, tvůrci postupem času využijí. Snad se tenhle polotovar dočká druhé, méně "tradiční" sezóny.
blazma
blazma
4 928 bodů
10
Tohle se mi mega líbilo, seriály kde se lidstvo střetne s dinosaury, je téma na kterou se rád koukám a je mi jedno jak špatně CGI vypadá. Nápad to byl super, přežívání, každodenní potíže a strasti. Trochu divné, že jen co se objeví detektiv co tam ani neměl dělat, začnou se hrnout potíže které jen on dokáže vyřešit. To opravdu vojáci nemají detektivní vnímání? Naštěstí to neřešíte a jdete se seriálem ve kterém se ukazuje další zápletka, ze zápletky se stanou dvě zápletky a potom to skončí hned první řadou a vy jste nasranej, protože nic nevíte.
kubas369
4 086 bodů
4
Po pěti odkoukaných dílech to pro Terra Novu nevypadá vůbec dobře je to absolutní pro americký rodinky stvořený kýč, který má s pořádným sci-fi společný jen to že se to odehrává ve druhohorách což zrovna nestačí aby se tenhle seriál udržel v mé pozornosti. Spatlanina všeho co vás jen napadne. Dám tomu ještě jednu šanci šestí díl rozhodne.
MartinZ8
MartinZ8
817 bodů
6
Pilotný diel bol Super., nie vážne! Bol super. Bolo vidno ako všetko zapadá do seba a pôsobí to ako mini film. Potom prišli ďalšie časti a úroveň išla s kopca rovno do koša...
Drixis
Drixis
366 bodů
8
V seriálu se odráží rukopis S.Spielberga. Bohužel byl seriál pro televizi až moc nákladný s stopla ho po 1. sérii. Efekty a prostředí je perfektně zpracované. Seriál je směsicí Ztracených a Jurského parku. Škoda, že nebyli další série. Docela namíchne.