Jurský park 3

66%

Komentáře a recenze 32

Dle počtu bodů
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
5.5
nad jedničku jurského parku nikdo nemá a tak ty pokračovačky jsou o dost horší.
Floridsky
4 376 bodů
6
Spielberg to není, ale je to fajn. Napětí to moc nemá, je to spíš takový dobrodružný film. Ale na tu kratší stopáž se to dá, takže se na film mile rád kouknu kdykoliv znovu.
saboter
saboter
3 564 bodů
7
Stejný případ jako u dvojky do pozadí se vrací Alan Grant což ocenuji protože více charismatický než Malcolm,efekty skvělé ale jinak se příběh ňák tak významně nepohnul jinak ale jde.
Ombak_Penari
2 764 bodů
5.5
Tohle už považuji za zabřednutí do béčkových vod. Sice se vrátil Alan Grant, ale to je tak všechno. Ono se na to taky nekouká vyloženě blbě, ale je to pitomost od začátku až do konce. Je to prostě plné nápadů přes čáru únosnosti a to mě na filmu dost odrazuje - spinosaurus má tak zubatou hubu že ji prostě nikdy nemůže úplně zavřít, má v žaludku mobilní telefon, který zůstane kupodivu funkční a jehož zvonění je slyšet i tak široko daleko (zvonící dinosaurus), prorazí betonovou ohradu výběhu, ale už ne stará vrata se závorou, potápí se na dno řeky a útočí na loď odspodu, všichni velociraptoři se honí přes celý ostrov za dvěma ukradenými vejci ačkoliv u krádeže ani nebyli, na závěr propagace americké armády...Těch blbostí a samoúčelných scén je tam neuvěřitelné množství a bohužel už to příliš mlátí do očí. Dejme tomu, že to není vyložené špatné a jako dobrodružná oddychovka se to dá, ale už je to prostě na hraně...
PeterFRiusJilek
PeterFRiusJilek
2 462 bodů
2
Okrem vždy sympatického Sama Neilla si môžete v tomto filme pozrieť herecké faux-pas Téy Leoni a ďalších známych hollywoodskych tvárí. A koniec v štýle kapitalistického realizmu, kde americká armáda vyrieši problém ako deus ex machina. No typický príklad toho, ako má vyzerať trápny dobrodružná schéma pre retardovaných, ktorá lapá po dychu jednotke.
65David21
65David21
1 902 bodů
8
Nechápu ten hate na 3. film s prehistorickými potvůrkami. Akce tu je super a spinosaurus vypadá hrozivě. Jako malý jsem tento film viděl asi padesátkrát a myslím si, že to je slušné zakončení trilogie a osobně mám trojku o dost radši než Ztracený svět.
jvempire
jvempire
1 208 bodů
7
Nejslabší část příběhu. 70% za dinosaury a známé tváře.
Jakub.Selesi
Jakub.Selesi
1 166 bodů
8.5
Trojka Jurského parku je stoprocentně lepší dílo než dvojka, ale rozhodně nemá na jedničku, ani zdaleka... Je vtipný, dobrodružný a akční, vřele doporučuji všem fanouškům Jurského parku a nebo dobrodružných filmů... Jsem rád že použily nového dinosaura a mohly použít ještě nějaký nový, ale zatím stačí...
  • hudba
  • scénář
  • Alan Grant
  • dinousauři
Yancl
Yancl
1 020 bodů
4.5
Tenhle film je pouze slaboučký odvar prvního dílo .. spíše jen ždímačka na peníze založena na jméně Jurského parku ..
Ciiiri
Ciiiri
949 bodů
9
Také naprosto skvělý film. Mohu ho vidět stále dokola, a stejně je vtipný a dobrodružný. Jeden z mála filmů, na který se těším i kvůli jeho hudbě. Je v něm snad vše, vtip, akce, napětí, horor... Mohu jen doporučit.
  • hudba
  • dinosauři
  • příběh
  • lepší než 2.díl
  • horší (malinko) než 1.díl