Prci, prci, prcičky: Školní sraz

75%

Komentáře a recenze 50

Dle počtu bodů
kubas369
4 086 bodů
10
Pořád tahle parta funguje i po těch letech, svým způsobem je to výborný nápad vzít partu mladých lidí a ve čtyrech filmech ukazat to co se stane každemu z nas stejně je tu nejduležitější věc to jak se autorům prvního filmu povedlo dát do kupy takový sympatycký obsazení že i po těch letech se k nim člověk rád vrací. Pořád to má šmrnc a vtip. Pět hvězd z nostalgie. "Dobrej film"
kery-
kery-
3 671 bodů
8
Vtipné scénky neměly chybu, byla to dokonalost a i po tolika letech to stará parta zvládla skvěle. Hlavně Stiffler se opět ukázal v plné parádě. Jednu sundám pouze proto, že mi to místama přišlo na komedii tohohle rázu až moc depresivní.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
8
Bravo!Skvělý titulky a perfektní úvodní půl hodina,kdy se do druhé poloviny filmu dostáváme v plné síle.Velký návrat bez zbytečnýho klišé,jako v předchozích dílech (hall repeat) s teens úchylárnama (kromě klasických scén Stiflera),akcích v plném proudu (každá druhá slečna s modelingu) a děckých výlevů s alkoholem (opilé děti alias Spolek Beta,nebo Nahá míle).Ke konci jde spíše o "americký sen" velkých návratů prvních lásek,ale mělo to své kouzlo.Přikláním se k známkování jako u prvního dílu a dávám 4* beru to jako první díl:prvotina a velká teens klasika v tomhle žánru a poslední díl:výborné zakončení.Skvěle pobaví i závěrečné titulky (závěrečná scéna) ! Stifler's my man, who*es !
leafroller
leafroller
3 023 bodů
7.5
Čtvrtý a doufejme poslední film ze série American pie v původním obsazení. Nemám nic proti ždímání filmů, když mě pobaví, ale v tomto případě už začíná zábava trochu drhnout, připomínání starých událostí už přestává fungovat a poměr trapností a vtipů se začíná podezřele blížit jedné. Tím ovšem neříkám, že je to vyloženě zklamání, to ani zdaleka, ale nebýt Stiflera, asi bych mluvil jinak. Jo a ta mašina, co ukradl Finch, je prostě nádherná:-)
výfuk
výfuk
2 975 bodů
8
Až tak špatné to nebylo, bylo to takové nadprůměrné. Sice možná až moc sexu, ale stejně mě překvapuje, že právě tento díl se stal nejlepší (4 - 7 díl nepokládám za ofic. Prcičky, protože mně přišlo úplně rozdílné). Ale mělo to stejný záměr. Akorát se mně prostě nelíbil fakta s Finchovou mámou. Mělo to zůstat tak, že kingem je Finch. Mezitím co v minulích dílech za borec, zde je tak z knihy Deník malého poseroutky. Ale jo. Přišlo mě to stejně dobrý jako trojka a jsem rád, že to bylo zakončeno takto.
Edward
Edward
2 487 bodů
9
9/10
Kuca25
2 132 bodů
8
Po čtyřech dílech se vrací stará parta a je to fakt slušná podívaná. Je opravdu zajímavé sledovat jak mají známé postavy nové role. Z lidí které známe jako mladý nadržený teenagery jsou rodiče nebo obyčejný zaměstnaný dospělý lidé. Je super sledovat jak se doba za 13 let změnila. Musím říct že to byl super nápad natočit tenhle film je to dost nostalgické a to mě baví.
farb
farb
2 064 bodů
5.5
Sem tam zafunguje nostalgie, pár momentů z pařby je fajn... Ale už to není ono.
karlik4801
1 942 bodů
9
Gigantická podívaná. Takhle dobře jsem se u komedie dlouho nebavil. Hlavně je příjemné vidět starou partu v pokračování . A nikdo z party chováním nezestárl. Stifler jako vždy zabiják každé situace. Bez něho si nedokážu představit jediný díl a ve Školním srazu exceloval. Seann William Scott je mistr komediálních rolí a snad každý ho zná jako Stiflera. Jinak se ve filmu jedná o typický Prcičkový děj s Prcičkovou zápletkou, vypadá to zatraceně dobře. Viděno v kině.