Prci, prci, prcičky: Školní sraz

75%

Komentáře a recenze 50

Dle počtu bodů
psico
psico
1 671 bodů
7.5
KOnečně jsme se dočkali 4 dílu prciček. Už jsem měl tech slátanin co si říkali American Pie 4-7 celkem dost ... Na to se fakt nedalo dívat protože to nemělo s prcičkama co dočinění. Ale jakmile se ukázali původní herci ve své sestavě hned to šlo znát :)
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
8
No tak nevím.Jo dalo se na to koukat sem tam bylo i nějaké zasmání v celku dobrá komedie.Ale jsou i lepší,herci dobrý zahráli to pěkně.
Azrael93
Azrael93
1 476 bodů
10
Jako ten, kdo viděl původní filmy už před pěknými pár léty, musím tomuhle filmu dát plné hodnocení. Ani ne tak za kvalitu, ale za tu nostalgii, kterou ve mě film vyvolal. Čtyři pokračování, které následovali po Svatbě, jsem zhlédl jen tak jedním okem, pár scén k zasmání, a občas nějaká ta pěkná nahotinka. Ale tu pravou nostalgii a vzpomínky ve mě vyvolal až Školní sraz. Stará parta nerezaví, opět tu najdeme spoustu skvělých scén k zasmání, hromadu trapasů a všichni hlavní představitelé makají až nadoraz, aby dokázali, že stále dokáží pobavit diváky, tak, jako před třinácti lety. Plný počet, a z radostí, tenhle návrat se vydařil na výbornou.
salisbury
salisbury
1 101 bodů
6
Ještě, že tam máme Stiflera, co bych si bez něho počal. Obávám se, aby nějaký z následných dílů se nejmenoval pohřeb a nebyl pohřbem celé série. Jak se řiká čeho je moc, toho je příliš, ale vzhledem k tomu, že znám horší série nejen z žánru komediálního, tak si myslím, že bych ještě nějaký ten díl zvládl aniž bych se polil kolou či si vysypal na sebe nadýchaně kukuřičné polystyrenové obláčky.
hovorkok
hovorkok
647 bodů
4.5
Tak na tohle jsem se opravdu těšila, ale VELICE mě to zklamalo. Párkrát jsem se opravdu zasmála, ale trapných scén tam bylo třikrát tolik. Nakonec mi to přišlo hloupější než první tři díly. Trapnost nad trapnost, jak se to někomu může líbit... nemám slov. Dvě hvězdičky za pár vtipných momentů.
kapi128
318 bodů
6
Dobra komedie,ale uz to nema ten smrnc,co bylo v I.aII.dile.Clovek se pobavi a urcite to stoji za omrknuti,ale uz to nejsou ty prciny.
Karloss.
Karloss.
49 bodů
9
Nevzpomínám si, kdy jsem naposledy viděl tak podařené pokračování tak úspěšného filmu. I po tolika letech člověk viděl rád tuhle původní partu opět spolu. Starý, dobrý Stifler. Celkově nechyběly vtipné scény a celkový děj filmu byl výborný. Dovoluji si i napsat, že to byl jeden z nejpovedenějších dílů.
Smazaný uživatel
0 bodů
8
Po dlouhé době jsem se u nějaké komedie pořádně pobavil. Prcičky mám rád už od prvního dílu, ale tenhle film je ze všech nejlepší a právem má tak vysoký hodnocení.