Samotáři

82%

Komentáře a recenze 31

Dle počtu bodů
mattesak
1 205 bodů
10
Samotáři. Krásnej, ale smutnej film. O nás, o lidech. O obyčejných, o slušných i o sviních. A všichni, úplně všichni (si) tam lžou.
Radovanes
Radovanes
1 172 bodů
9
Poutavá komedie milénia,kterou zná snad každý český divák.Můžeme v něm vidět tehdejší subkultury a ražení černého humoru v podobě Mikyho Křena který podle mého odehrál roli svého života.Samozřejmě bych nemohl zapomenout na Jiřího Macháčka,který roli "věčně zhuleného týpka" sehrál na 100%. Hlavní teze filmu ani nejde popsat,snad jen tak,že každý by si měl vážit toho kdo mu je nejbližší.A věřit na znamení :)
Kick077
Kick077
596 bodů
7.5
Tenhle film je z mého pohledu až překvapivě oblíbený, sice je tam docela dost povedených scén i vtipů, zvlášť Macháček je super, ale jinak bych film do top pořadí asi neřadil. Přikládam to ovšem tomu, že film je z roku 2000, takže to zřejmě byl v té době trochu posun v českém filmu a má to ještě dobový přesah pro lidi, kteří to zažili a vnímali. Jinak si oblíbenost a hodnocení nedokážu vysvětlit.
Ku
460 bodů
3
Nelíbí se mi to
anytsirk
119 bodů
10
Miluju to :)
fiorino
117 bodů
9
Bajecna komedie
tKoudy
tKoudy
48 bodů
9.5
Jeden z mých vůbec nejoblíbenějších filmů, tolik kultovních hlášek..
malá Léňa
malá Léňa
14 bodů
8
Až mi bude sto, bude to můj velmi oblíbený film pro pamětníky, a budu si říkat: "Jo, to byla doba, co dědo, zahulíme"? :)
Marigold
Marigold
3 bodů
10
Film mi změnil život.