Šestý smysl

85%

Komentáře a recenze 46

Dle počtu bodů
Cortyx
1 571 bodů
10
kdyz jsem film videl poprve,tak me neustale mrazilo v zadech. Kdyz jsem jej videl po druhe tak jsem v nekterych scenach jiz omylem nezaviral oci a kdyz jsem jej nedavno videl v televizi po x te tak i po tech 10 letech je pro me stale sokujici a zaroven vyborny
Pedro24
Pedro24
1 504 bodů
9
Skvěle zpracované mysteriózní téma s horrorovým nádechem naplno procítěným. Tady v tomhle filmu si všichni (nebo alespoň já) uvědomí, že pan Willys je opravdu hodnotný herec, který dokáže zahrát nejen v akční bijácích jako je třeba Die hard, což už v těchto dobách úplně říct nelze ale o těch 20 let zpátky to tak bylo.
Schovánek
Schovánek
1 106 bodů
9
Skvělý film, I když jsem věděl onu zápletku stále jsem měl na konci husí kůži. Takže mohu jen doporučit.
Květka
Květka
711 bodů
7.5
Měla jsem celkem velké očekávání, soudě podle toho, co jsem kolem tohoto duchařského hororu slyšela, ale přišlo malé zklamání. Přidalo mi to dost nezáživné, jakoby se v celém filmu nic nedělo. Ale je to jen můj názor, ostatně nejsem fanoušek tohoto žánru. :)
N333meziiiz
N333meziiiz
663 bodů
9
Lepší plot twist jsem neviděl
TomSti
TomSti
583 bodů
8.5
Tento film jsem měl možnost vidět poprvé v kině a musím říct, že překonal mé očekávání. Po celou dobu jsem dychtivě sledoval plátno, ale nečekané rozuzlení mě úplně dostalo. Willis ukazuje, že umí zahrát i vážnější role, malý Joel Osment byl velmi přesvědčivý a duchařská atmosféra filmu byla strhující. Když uvidíte film znovu, teprve potom si začnete všímat jak dobře je propracováno prolínání obou světů.
Dubínka
577 bodů
9.5
Tak konečně jsem s dlouholetým zpožděním viděl Šestý smysl. Všude jsem četl jak moc má dobré rozuzlení a naštěstí mi ho nikdo neřekl takže jsem se až do konce nechával překvapit. Celý film mi přišel dobrý svou režii a hlavně hereckými výkony všech zůčstněných, a pak se blížil konec. Bylo asi pět minut do konce a říkal sem si, že už mně nic moc nemůže překvapit, a že jsem si asi něčeho podstatnýho nevšiml a že mně tam nic moc nedostalo. Ovšem pak přišla závěrečná scéna, která kompletně začala mněnit celý film a film se mi začal zdát opravdu výborný. Zatím jsem neviděl žádný jiný film s tak překvapujícím koncem, který v posledních minutách až tak moc celý film ovlivní. Tenhle film se prostě opravdu kompletně povedl, a myslím že s dalším shlédnutím budu mít z filmu nový a znovu skvělý zážitek.
BUtLA
367 bodů
7
Příspěvek obsahuje spoiler!
Alienka2014
Alienka2014
364 bodů
8.5
Dnes už klasika! Ale protože můj miláček film před tím nikdy neviděl, udělali jsme si mysteriózní večer spolu Brucem a malým Haleyem. Je to prostě parádní..lekavé, poutavé a závěrečný zvrat... pecka! ;) Škoda jen, že nejlepší je to napoprvé. Když už film vidíte po několikáté, ztrácí své kouzlo... přesto je ale mezi "horory" stále špičkou... :)
  • příběh
  • kamera a zvuk (supr atmosféra)
  • excelentní herecké výkony
  • délka filmu (člověk se nenudí)
  • příběh je nejlepší na poprvé
ja_majka
ja_majka
200 bodů
10
Bruce Willis a Haley Joel Osment podali skvelý výkon. Navyše, film má dobrý príbeh a dlho ostane v mojej hlave.