Poloviční šance

62%
Poloviční šance
Plakát traileru

Mladé Alici zbyla z celé rodiny jediná věc - důkaz, že jejím nikdy nepoznaným otcem je jeden ze dvou dobrodruhů v podání Jeana-Paula Belmonda a Alaina Delona. Jejich setkání s sebou přináší nečekaná dobrodružství a překvapení. Nestárnoucí hvězdy francouzského filmu si v akční komedii s chutí zahrály s mladou, neméně známou herečkou a zpěvačkou Vanessou Paradis.




Pete69
Pete69
29 898 bodů
6.5
Poloviční šance .. film je vlastně rozdělen na dvě poloviny, takže název dostává další rozměř. Jedna část je rodinná komedie o dvou postarších zajištěných pánech, kterým do života vejde mladá dívka, která je dcera jednoho z nich. Druhá část filmu je kriminálka.. společně naruší plány mafii a začne tak akční část filmu. Dobré, nicméně ne tak, jak jsem čekal. Když se spojí tito dva herci, bývá to i lepší jízda.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Akční komedie s největšími hvězdami francouzského filmu, které se někdy míjí a někdy naopak spojí. Objektivně není Bebel takový rošťák jako Delon a je to právě on, kdo do této drahé podívané dvou titánů dodává více humoru. V roli jejich dcerunky září hvězda Vanessa Paradis. Není to žádná klasika, ale je to fajn.
avenis
avenis
8 151 bodů
3
Tak slaboučký scénář! Dvě megahvězdy si to nepochybně užívaly, takové hraní pro potěšení, když o nic nejde. Figurky kolem nich se chaoticky komíhaly a v podstatě to vypadalo, jako by Delon, Belmondo a Vanesssa hráli nějakou interaktivní hru, kde oni mohou zabíjet dle libosti a jim nebude ublíženo. Jako nápad nebyla špatná ta násypná komora. A pak už asi nic. (28.1.2022)

Dodatečné informace

Původní název:
Poloviční šance (více)
  • Francie Poloviční šance
  • Francie Une chance sur deux
Premiéra v ČR:
24. 6. 1999
Země původu:
Francie
Rozpočet:
32 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění