Incendies

72%
Incendies

Dvojčata Simon a Jeanne přicházejí k notáři, aby se seznámili se závětí své matky, a dozvědí se, že mají staršího bratra a jejich otec stále žije. Hledání kořenů je zavede na Střední východ, kde ve fiktivní arabské zemi zjišťují, že osudy jejich rodiny určovaly náboženské a politické konflikty regionu. (MFF Karlovy Vary)




Pete69
Pete69
29 102 bodů
7.5
Velmi spletité a promyšlené drama na pozadí Arabských půtek a věčných válek. Ke konci jsem tušil, jak to asi bude a tak jsem silně překombinovaný snímek sice prohlédl, ale to nemění nic na tom, že jsem se do pátrání dětí po matčině nelehké minulosti doslova zažral.. pěkné.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 266 bodů
6
Převážnělé do sebe zahleděné drama s twistem jak ze Žhavých výstřelů. Jinak slušná, ale dost strojená a hlavně zaměnitelná depka.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Villeneuve si asi v těch šokujících závěrech libuje, protože i tady mě pointa celkem odrovnala. Ale do té doby jsem se díval na hodiny častěji než je slušné. K postavám jsem si nedokázal vytvořit žádný vztah a tak to vlastně bylo jenom čekání na konec. Ovšem na parádní konec. 6.5/10

Dodatečné informace

Původní název:
Incendies (více)
  • Kanada Incendies
  • Kanada Požáry
  • Kanada Žena, ktorá spieva
Země původu:
Kanada, Francie
Rozpočet:
6,8 mil. USD
Tržby:
6,79 mil. USD (celosvětově)

Podobné