Elitní zabijáci

61%

Komentáře a recenze 27

Dle počtu bodů
kubas369
4 086 bodů
8
Sice o něco náročnější ale přeci jen pořád jednoduchá odychovka s třema nestárnoucíma ranařema. Je jen škoda, že se filmaři až tak okatě snaží o kompromis mezi špionážním dramatem a čístokrevným béčkovým ačňákem jako by jinak nemohly bejt De Niro a Statham v jednom filmu.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
6
De Nirovy samopal v ruce pořád sluší !.Stathamovy ty rádoby "akční výrazy" moc nevěřím (možná to tak Megan Fox má ráda..no..kdyby mě v postýlce řekla at' je dělám rozhodně neodmítnu :)).Owen je průměrný a režie G.McKendryho velmi svěží,akčně prošpikovaná nálož,která je ale zároveň nudná.Velký mínus je dabing.Přes rozpačité dojmy - McKendryho dobrý akční debut.
pitryx
pitryx
1 262 bodů
6
Naprosto zbytečné retrospektivy s Ann. Zbytečně moc postav. Zbytečně dlouhé. To je asi tak vše co se dá snímku vytknout, jinak je to pravý akčňák hemžící se nesmrtelnými agenty s železnou kostrou a plechovou hubou. Zábava zaručena. Mozek vypnout.
bonduelka
bonduelka
252 bodů
9
Tenhle film mě opravdu dostal. Čekal jsem bezduchou střílečku se nulovým příběhem, ale opravdu to stálo za shlédnutí. Dějové zlomy a překvapení, výborné herecké výkony, kterým se dalo věřit a žádné zpackané scény. Předlohu neznám, ale i ta by asi stála za přečtení, když podle ní vznikl takovýto film. Neříkám, že film přinesl do kinematografie něco převratného, ale fakt si jej nedejte ujít.