G.I. Joe: Odveta

64%

Komentáře a recenze 44

Dle počtu bodů
kubas369
4 086 bodů
4
Dokud Tatum nezaklepal bačkorama stoprocentní záležitost, poté už jen hnus a sračka z které to nevytáhne ani kráčející šutr nebo poslední skautík ikdyž by moc chtěli. By mě zajímala ta původní verze, která musela být ještě horší, když to přetočily. No nebudem si nalhávat moc to nepomohlo jen to stálo další balík peněz, tohle je totiž obrovskej Průser. Ale za tu úvodní čtvrthodinu ty dvě dám.
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
6
Takový ten průměr Hollywoodské akční filmové tvorby. Nenudil jsem se a to bylo pro moje sledování důležité. The Rock je borec, ale jeho herecké výkony nějak neoslňují. Dále mi připadá, že Bruce Willise nasazují poměrně často poslední dobou jako takovou třešničku na dortu ve filmu. Vždy to končí neúspěšně. Banda bouchačů spojí síly se staříkem Brucem, už ohrané. Jinak celkově akční scény byly dobře propracovány, líbilo se mi to. Bohužel to místy bylo trochu trapné. Hlavně díky hereckým výkonů. 50%, ani špatné, ani dobré.
saboter
saboter
3 564 bodů
7
Mega kace která zde je tak zvedá hodnocení právě ta ale příběh zde je zase tak nák jenom na osko a Brusik je zde jen opravdu dost málo aby to film eště více zvedlo za to jinak konečně ostatní herci excelují s Daynem v čele jinak jde o skvěle odvedený akčnák.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
6
bumbumbum...prásk....a takhle furt dokola, jediný co bych fakt vychválil jsou efekty, tam jde vidět, že se nešetřilo. Jinak samé výbuchy, střelba a děj nebo spíš smysl filmu mi nějak unikal. Je to prostě oddechovka, kde vypnete a neřešíte nic. Dále G. I. je doprovázen celkem dobrou hudbou a herci taky odehráli svoje. Pro fanoušky akčních filmů je tohle asi přesně to co hledají, ale pro mě je to jen další zbytečný film o kterém již zítra nebudu vědět, že existuje...
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6.5
Takový akční/scifi film.Willis a The Rock zde odvedli dobrý výkon.Vcelku dobrý akční film!G.I.Joe je pěkný,akcí nabytý a napětí plný film.
harry456
harry456
2 437 bodů
8.5
G.I. Joe: Odveta První díl G.I. Joe působil spíše oddechovým dojmem. Bylo v něm sice hodně humoru, ale pořádné akce jsem se nedočkal. Teď jsem se však konečně dočkal něčeho pořádného. Děj se odehrává pár let po prvním díle, který až na pár drobností spolu navazuje s druhým dílem. K elitnímu týmu se přidá Roadblock (Dwayne Johnson), který svými velkými svaly a špetkou humoru dodává týmu správný adrenalin. V tomto díle nás bude doprovázet i příběh Snake Eyese a Storm Shadowa a z výsledku budete velice překvapeni. Nejlepší, z mého pohledu je rozhodně Snake Eyes. Nejvíce se mi na Snakeovi líbí: tajemnost, bystrost, výborná bojová technika a dravost s jakou se vždy žene do boje, zvlášť proti Storm Shadowovi. Storm Shadow (Byung-hun Lee) se tu ukazuje v lepší stránce než v prvním díle. Opravdu unikátní a vtipná je scéna s nindži, když se rvou zachycení na hoře se Snake Eyesem a Jinx. Za filmem stojí režisér Jon Chu, který je proslavený snímky Let's dance 3D a Let's dance 2. Ve filmu si také zahráli Bruce Willis (kapitán Joe Colton), Adrianne Palicki (Jaye), D.J. Cotrona (Flint). Bruce Willis ukázal, že menší role v akčních filmech zvládne i na jedničku. Myslím, že tady hravě zastínil svou minulou roli ve Smrtonosné pasti 5. Ve Smrtonosné pasti 5 se ukázalo, že ne vždy je moudré natáčet další a další díly, i když jde právě o takový hit. Akčnost a trocha humoru nechybí. Mírně slabší, je ale děj, v pár scénách jsem hercům nevěřil akčnost, která je ve filmu na rozdávání. Jediný, kdo mi do filmu nepasoval byl D.J. Cotron, neudělal na mě valný dojem, jeho hraní nebylo vůbec přesvědčivé. VERDIKT Na začátku trochu roztřepaná kamera, děj malinko slabší, ale všechno tu zachraňuje akčnost, která tu rozhodně je. Film, ale bohužel nevyužil veškerého svého potenciálu, což mě trochu mrzí. 110 minut, vám ale v kině uteče jako nic, nudit se nebudete díky akčnosti Roadblocka a Snake Eyese.
skylark13
skylark13
2 087 bodů
6
solidní odreagovačka, ale střih u některých scén byl místy k nevydržení...a ještě k obsazení... super, ale místo Adriane Palicki bych radši viděl Rachel Nichols :-)
Larrysbride
Larrysbride
2 072 bodů
4.5
Patetický kýč plný typicky amerických klišé. Skutečně si nedokáži vysvětlit důvody toho, proč bylo datum premiéry tak dlouho odkládáno... Nebo proč bylo vůbec toto pokračování natočeno, když na to přijde... Bonusový bod za obsazení a vcelku poslouchatelný soundtrack.
karlik4801
1 942 bodů
8
Tahle akční bomba má ode mě velkou pochvalu. Od jedničky ušlo studio dlouhou cestu. Už si dokázali vybrat kvalitního režiséra a scénáristy. Jon Chu se ukázal ve velkém. Skvělý výběr herců a skladatele, protože hudba akorát maximálně přiblíží filmový zážitek. G I Joe 2 už vypadá i vizuálně mnohem a mnohem lépe. Vůbec ne na úrovni amatérismu. SPOILER Takové zvraty, jako třeba smrt hlavního herce z předešlého dílu, to se prostě jen tak nevidí. A akční scény ze 70. a 80. let, propojené s tou dnešní sci-fi akcí je zase něco nového. Viděno v kině.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
10
Moc pěkný.