Colombiana

59%

Komentáře a recenze 21

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5
Snímků o honbě za pomstou je obrovské množství a jen minimum z nich je opravdu dobrých. Colombiana to měla ještě o trochu těžší,protože hlavní postavou je žena. Jenže tento snímek kromě nádherné Zoe Saldana nenabízí vůbec nic proč je třeba ho vidět. Dialogy jsou tuctové a hloupé,akce je málo a z kamery místy děsně bolí hlava. Průměrná záležitost,která rychle vyšumí a už si na ní nevzpomenete.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 421 bodů
8
Luc Besson se scenáristicky pustil do dalšího ryze akčního žánru, kde je hlavní postavou žena. A režisér Olivier Megaton mající zrovna za sebou ´Kurýra 3´ jakoby se nadobro vzhlédl v takovýchto divočinách a nehodlal už točit nic jiného. Celé je to pojato v Hong Kongském stylu, tedy se všemi typickými klyšé, drsné akce a zpomalených záběrů. Že by se vzhlédl v někom, jako je John Woo? Ono tu i dojde na city, ale ne tak, jak je v Hollywoodu zvykem. Další akční zábava, která svým stylem rozhodně není pro každého.  Megaton a Besson si tímto otevřeli dveře pro další dvě pokračování úspěšného snímku ´96 hodin´.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Besson až moc vzpomíná na Nikitu a servíruje nám akčňák, který si o originalitě a pořádné akci může opravdu jenom nechat zdát. Zoe sice fain, ale Megaton by se měl na to své povolání s prominutím vysrat.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6.5
Asi padesátý remake Brutální Nikity, který se mi celkem líbil jenom kvůli přenádherné Zoe Saldaně. To je prostě nádherná gazela:-)
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Ohrané téma. Film obsahuje dost nelogických záběrů (jak to že Catalaiu nebylo vidět na záznamu z věznice jak se proplazila dveřmi pod sehnutou kamerou nebo jak mohla plavat v bazénu se žraloky aniž by jí vůbec zaregistrovali a nenapadli? atd). Na druhou stranu je to dostatečně akční a svižné. Tento film lze jedině doporučit.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
5
Colombiana nepřekvapí příběhem, typická pomsta a nic víc. Akční scény by byli zajímavé, kdyby při nich nebylo velké množství střihu, které kazí divákovi dobrý dojem z filmu. A přestože se Saldana hezky pere, střílí a hezky se na ni dívá, tak to nemění nic na tom, že tento film je špatný.
kedl
kedl
6 380 bodů
6
Jde pořád o to samé, zabiják ženoucí se za pomstou. Zoe je fajn, ale to je tak vše.
Pas
Pas
6 225 bodů
1.5
Sice Zoe Saldana a Cliff Curtis nehrají špatně, ale i tak tento film nezachraňují, neboť se jedná o velmi nezáživný akční snímek. Režie velmi průměrná, scénář děravý (hlavně jasný už od první minuty) a k tomu ještě velmi málo akce. Čekal jsem víc.
Toren
Toren
5 165 bodů
6
Hloupoučké, nelogické a krapet sterilní... ale Zoe je vždy sexy a vytáhla to "minimálně" na průměr :) Jednohubka jak vyšitá.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
6
Jak moc vám Colombiana uvízne v paměti na stupnici od jedné do deseti? 3! I přesto, že se nijak zvlášť nenudíte je to jen další z řady průměrných thrillerů na které člověk snadno zapomene. O předvídatelnosti příběhu ani nemluvě. Ztráta času to ale přece jen není. 60%