Moje krásná učitelka

58%
Moje krásná učitelka
Plakát traileru

Larry Crowne (Tom Hanks) díky ekonomické krizi přichází o svoji dlouholetou práci a zjišťuje, že se svým dosaženým vzděláním může zastávat pouze podřadné pracovní pozice. Proto se rozhoduje pro návrat do školních lavic, aby rozšířil své obzory, ale hlavně aby získal lepší kvalifikaci pro své potenciální budoucí povolání.

Ve škole se zapíše do hodin komunikace a nečekaně se zamiluje do své učitelky Mercedes (Julia Roberts), která ve svém osobním životě řeší spory s manželem. Obyčejný mužský jako Larry, který má mnoho důvodů se domnívat, že jeho život se zastavil, dostane životní lekci: Když si myslíš, že vše co mělo smysl už Tě minulo, objevíš důvod proč žít.




kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
8
A mě se to líbilo! Taková slaďárna ze starý školy. Našlo se i pár hodně vtipných momentů a Julia Roberts bude mít nádherný úsměv snad i v 80ti :)). Na sychravé podzimní odpoledne ideální volba. Takže na rovinu. Vyserte se na kino a počkejte si na DVD, protože i když mě se to fakt líbilo rozhodně to není film který si užijete v kině... (65%)
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
9
Taky dobrý.
Lukreczia
Lukreczia
784 bodů
7
Milá komedie, která potěší a neublíží. :) Komedie, která mi na tváři vykouzlila takový ten "pitomý" zamilovaný úsměv. ;) A to není málo!

Dodatečné informace

Původní název:
Larry Crowne (více)
  • Francie Moje krásná učitelka
  • Francie Larry Crowne
Premiéra v ČR:
27. 10. 2011
Distributor:
Bioscop
Země původu:
Francie, USA
Rozpočet:
30 mil. USD
Tržby:
75,06 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění