Smím prosit?

62%
Smím prosit?
Přepracovaný chicagský účetní (Gere) je unavený každodenní rutinou, jíž jeho život podlehl. Jednoho dne však spatří krásnou učitelku tance (Lopez) a rozhodne se, že začne chodit na její hodiny tance, aby ji lépe poznal. Jak radost z tance začne procházet jeho životem, pozná, že by to mohl být klíč k záchraně jeho problémového manželství. Své taneční pokroky nakonec uplatní v taneční soutěži na Chicago Crystal Ball Dance Competition. Myslíte, že vyhraje?



Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
originál jsem sice neviděl, jen tento remake, ale moc se mi líbil. Je to takový prototyp milého vánočního filmu, který sice diváka dráždí, ale přitom to není žádná erotická záležitost. Hlavní dvojice Gere a Lopez nabízí pěknou vzájemnou chemii. Musím říct, že tento film můžu, vkusná zábava pro dospělé.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
8
Co k tomu dodat, naprosto dokonalé. Richard i Lopez předvádí něco úžasného a naprosto kouzelně vystihli jejich tanec, u kterého se nejednou zatají dech. Dále je třeba zmínit i chytlavý soundtrack, minimálně píseň Book Of Love je fakt nádherná. Čím ale film vyniká nejvíce, je ona hravost a příjemná dětinskost, jakým prezentují lásku k tanci a člověk má ihned potřebu zajít do kurzu, či mu to zpříjemní cestu do tanečních. (Jako mě).
blazma
blazma
4 928 bodů
6
Dospělácké romantické drama s lehkou komedii, která tomu dodává šmrnc a trošku odlehčení. Herci jsou zkušení takže je jasný že jim to jde a budete jim věřit každé slovo. Jen né každému tento styl filmu vyhovuje a bude se bavit, ale podle mě neurazí nikoho.

Dodatečné informace

Původní název:
Shall We Dance? (více)
  • USA Smím prosit?
  • USA Shall We Dance?
  • USA Smiem prosiť?
Premiéra v ČR:
17. 3. 2005
Distributor:
TV Prima
Země původu:
USA
Čeština:
Smím prosit? je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch