Insidious

74%

Komentáře a recenze 28

Dle počtu bodů
cerfik
cerfik
7 890 bodů
6
Nebejt tam ty dva blbouni s baterkama a různejma udělátkama s jejich neskutečnejma grimasama a proslovy, co mě opravdu pobavili, tak dám ještě míň. Ta bába co přišla po nich byla už více než přehrávajícně trapná. U těch dvou gíků jsem se fakt bavil. Jinak nutno říci, že kdybych to neviděl nic moc se nestalo. Celá ta věc je tak převrácená a postavená na hlavu, že se ani nedá brát vážně, že to pro mě byla místy komedie.
kedl
kedl
6 380 bodů
7.5
Po dlouhé době mi šel mráz po zádech!! a jak už to tak bejvá, konec je opět otevřenej, ale já se bez sequel popř. prequel rád obejdu.
blazma
blazma
4 928 bodů
10
Tohle je můj šálek kávy pokud jde o horrory. Jenom lekačky, mysteriózní atmosféra a mrazivá hudba po které mám husí kůži. Prostě geniální.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
8.5
Tenhle film určitě patří k těm lepším hororům. Je vidět že tvůrce V zajetí démonů moc daleko nešel. Každopádně nápad zajímavý, efekty dobré, prostředí skvělé a zároveň povedené lekačky. Ovšem nesmíme zapomenout na pár nelogických scén a jednu nevysvětlenou věc (kdy je ostatní vidí a kdy ne).
kery-
kery-
3 671 bodů
8
Nooo..ke konci jsem měl co dělat! Vědět, co se bude dít, tak jsem si rovnou oblékl hnědé bezpečnostní trenky..Škoda jen že "onen svět" tam nebyl ukázaný víc..i tak ale s nadšením vyhlížím dvojku:)
Destoroyah
Destoroyah
3 626 bodů
6
Fakt to bolo málo strašidelné a bolo to aj nudné ale ako horor celkom v pohode. [6/10]
saboter
saboter
3 564 bodů
8.5
Perfektní horor.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
8.5
Po dlouhé době dávám vysoké hodnocení v tomhle žánru!..stálo to opravdu za to.První scény jsou natolik pohlcující strachem,že nedýchám a nechám se unášet tísnivým napětím a dokonalým ZVUKEM,který je prvotřídní.Řemeslo Wana je dokonale natočeno a zahráno,nechybí sebemenší chyba v první polovině snímku,který je strachem na úrovni spanělských d'áblů REC.Vše odehrávající se v domě je na 4*,průběh v jiné dimenzi je slabší,ale i tak velmi dobrá chut'ovka na noční hodiny - samozdřejmě v originálu.........!
farb
farb
2 064 bodů
5.5
Téměr prázdný film, ve kterém, vyjma pár lekaček, vůbec nic není.
petrpotucek
1 521 bodů
6
docela dobrej začátek ale potom mi přišlo že to převzali nějaký feťáci