Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba

72%

Komentáře a recenze 71

Dle počtu bodů
Critin
Critin
316 bodů
7
Osobně film miluji převážně pro Duel of Fates a celou analogii mezi jednou scénou a celým příběhem SW a zcela chápu proč tolik lidí ho nenávidí jako celou prequelovou trilogii, já si ale nemohu pomoci než tvrdit, že tento hate je oprávněný pouze z části.
  • Duel of Fates
  • Dark Maul
  • have i mentioned a DARK MAUL?
  • Tempo
  • Jar jar BINGS
Leefko
Leefko
292 bodů
2
A to jsem asi ještě hodný. Příšerně napsaná záležitost, která je ještě ke všemu natočena tak neživě, že kdokoliv, kdo se ten film pokusí pochopit a nějakým způsobem uchopit, během první půlhodiny zešílí nebo (v lepším případě) usne. Příšernost, kterou zachraňuje jen to, že druhý díl je možná o píď horší.
tyna-berbrova
270 bodů
9.5
Jsem nadšená, shlédnutí čtyř dílů najednou bylo celkem vražedné, ale skvělé. Ponořila jsem se do celé ságy. Těším se na další pokračování.
richard.strelak
richard.strelak
251 bodů
7
Nejhorší SW film, mimo produkci Disney teda samozřejmě. Nebaví mě zápletka, nebaví mě závod, nebaví mě téměř nic, kromě Maula a závěrečného souboje doplněněného o skladbu Duel of the fates, ta je skvělá, ale to je soundtrack SW celkově, že ano.
Taxxír
Taxxír
198 bodů
6
Asi nejslabší díl z celé prequel trilogie. Avšak nabídl toho spoustu a za zhlédnutí stojí.
ELKOZENDU
66 bodů
4
Ačkoliv k tomuto filmu mám velkou nostalgii, tak když se na to teď dívám tak nechápu že to dopadlo takhle špatně. Protože nostalgie je asi jediný důvod proč je tento film tak dobře hodnocený. Najde se tu jen pár věcí které jsou opravdu dobré. Například hudba je tu perfektní a prakticky zachraňuje celý film, je to jediná opravdu dobrá věc v tomto filmu. Postavy jsou tu tragické, scénář je snad ještě horší. A i digitální efekty zestárly docela špatně. A ikdyž souboje s Darth Maulem jsou skvěle natočené a mají perfektní choreografii tak postrádají jakékoli emoce. Není tady vidět ani žádná promyšlenost do dalších dílů. Skrytá hrozba je film který snad ani není potřeba vidět abyste pochopili další díly.
honza-drga
37 bodů
8.5
miluji tyto filmy...
matesak
34 bodů
8
Prostě srdcovka. Není dokonalá ale je to první díl naprosto skvělé série a krásného vesmíru. (Počítejme clone wars seriál a odstraňme cokoli od Disneyho.)