Vetřelec vs. Predátor

59%

Komentáře a recenze 33

Dle počtu bodů
Destoroyah
Destoroyah
3 626 bodů
5
Dve kultové hororové značky sa spojili do jedného béčkového crossoveru. Film ma úprimne sklamal pretože sme mohli dostať krvavý a akčný súboj medzi dvoma rozdielnymi druhmi, a na rozdiel toho sme dostali stupídny film bez atmosféry, a krvi. Debilný scenár až tak neriešim pretože ten je pri pokračovaní Votrelcov a Predátorov jasný. Akčné scény sú zvládnuté celkom dobre len niektoré sú zle natočené a čo sa týka smrtí tak veľký palec dolu. Dve hororové série ktoré sú známe svojou brutalitou sa v jednom filme rozhodnú že krv a ostatné nechutnosti idú bokom a nahradí ju kamarátsky Predátor a poníženie Votrelcov. Nechápem prečo tento film musel vzniknúť ale nejedná sa zas o vyslovene zlý film. HODNOTENIE: 5/10
saboter
saboter
3 564 bodů
9
Vcelku mě film mile překvapil slyšel jsem že je dvojka utrpení však jednička se povedla vřele doporučuju.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
4.5
P.W.S. Anderson by měl zůstat u Resident Evil a "neničit" tak dokonalou mimozemskou rasu ! 45%
Zlobert
Zlobert
3 155 bodů
4
a to měl tenhle film takový potenciál. bohužel vše se zvrhlo ve frašku která není ani jednomu z monster hodna. vetřelci jsou prostě jen něco v pozadí, aby se mělo co zabíjet, a predátoři zase paka která beze zbraní nedají ani ránu. a navíc, v hlavní roli nesympatická mulatka a nějákej trogloš s nablblým přízvukem. ''la luna del kača tóre,'' to mě dostalo. navíc naše mulatka se na konci spojí s predátorem a vytvoří tak snad to nejtrapnější duo v historii kinematografie. mimochodem, věděli jste že vetřelce zabijete o zem vzpříčenou tyčí? a dál, v prvním díle aliena je jasně řečeno, že facehugher vás po přisání uvede do kómatu. tak jak to, že je jeden z napadených stále při smyslech a tahá jinýmu chlápkovi s dalším debilním přízvukem rukáv? a jak to že se predátoří čepele při styku s vetřelší kyselinou roztaví, ale tyč ne? a proč sakra ty nejzajímavější postavy umřou jako první? a jak sakra mohla královna přežít jaderný výbuch? a jak to že je tak velká a chová se jako T-REX z jurského parku? chjo. P.S. a jak to že na plakátě má vetřelec oko?. P.P.S důraz s jakým je vyslovena věta ''you are a ÓGLY mother...'' mě nutí se smát.
harry456
harry456
2 437 bodů
6.5
Skvěle natočený.
psico
psico
1 671 bodů
6.5
Ti 2 predátoři umřeli celkem lacině, na to, že ten poslední co přežil byl takový řezník.
jirikzaboj
jirikzaboj
1 628 bodů
2
den z nejhorších filmů, které jsem kdy viděl. Nemá to vůbec nic. Je to absurdní lunapark bullshitu. Ani ze srandy se na to nedívá dobře. Nuda nejvyššího kalibru.
Azrael93
Azrael93
1 476 bodů
6
Někdy před deseti lety jsem na tento film koukal, tehdy jsem byl mladý a neotřelý sci-fi tématikou a asi se mi to i líbilo, dnes už bohužel tolik ne. A přitom setkání yautja a xenomorfů mohlo dopadnout podstatně lépe nebýt pitomoučkého scénáře, slabých charakterů a herekých výkonů a především nebýt osoby Paula Andersona. Ach jo, zbývá doufat že Covenant nezklame a pozvedne postupně upadající tendenci xenomorfních bijáků.
Cechulda
Cechulda
1 353 bodů
9
Vzhledem k proběhlému hodnocení zjišťuji, že mám na tento kousek úplně jiný názor. Myslím si, že střet těchto dvou ras je dosti zajímavý. Ať už zbraně Predátora nebo pomoc od hlavní hrdinky lidského pokolení. Konec je zase epesní. Nemůžu si pomoct, ale u mě dobrý...
jvempire
jvempire
1 208 bodů
6
Relativně povedené skombinování dvou světů, bohužel nedosahuje kvalit komiksů.