Zodiac

82%

Komentáře a recenze 36

Dle počtu bodů
JosefTomas
JosefTomas
9 035 bodů
9.5
Fincher opět dokázal perfektní scénář akceptovat do podoby filmu, která mu sluší a je jasné, že nejde jen o nějakou tupou kriminálku. Scénář postupně odkrývá různé díly skládaček, které do sebe zapadají a na konci má vše takový smysl, abyste byli spokojení. Fincher to opět dokázal. Asi snad každý si poklade otázku "Jak to ksakru nemohlo vydělat?"
Klajnik
Klajnik
8 634 bodů
6
Někdy musíš dát filmu víc, než dá on tobě...
jirka26
6 288 bodů
8
A je to tu, další famózní Fincher. Atmosféra by se dala krájet a navíc film je prokreslen skvělou atmosferickou hudbou. 85%
Pas
Pas
6 225 bodů
2.5
Nuda obalená v krimi Je mi líto, ale tohle mi moc nesedlo. Jediné klady, které jsem zde našel byla vizuální a hudební stránka. Jinak všechno ostatní průměrné až podprůměrné. A ke všemu ta ubíjející délka, skoro žádné zvraty ani akce. Prostě na víc než na 25% to nevytáhnu. Je mi líto. A takhle vysoké hodnocení popravdě moc nechápu - to jen kvůli Fincherovi?
bidlobox
3 802 bodů
Chtěl jsem se na film podívat z manželkou, ale po úvodní scéně, kdy ve vozu začala stříkat krev, jsme to raději přepnuli. Tak jindy. :)
výfuk
výfuk
2 975 bodů
7.5
Fincher je zvláštní tvůrce, který jedním snímkem dokáže ohromit a jiným zase zklamat. Naštěstí ve většině potěší. Jsem rád, že se opět vrátil k žánru, který mi jde což jsou krimi thrillery. Výkony herců se mi moc líbili a byl jsem rád, že ve filmu hrají zrovna oni. Škoda, že Downey nedostal víc prostoru. Opět jsem však některým částem filmu nerozuměl a byl jsem z toho zmatený a smutný, protože vím, že v jádru je tento snímek asi úžasný. Někdy příště.
Edward
Edward
2 487 bodů
7
7/10
stantheman
stantheman
2 399 bodů
8
DF a jeho skvělá filmařina v celé okázalosti..propracované..skvělá kamera...skvělá hudba...
farb
farb
2 064 bodů
10
Dokonalá ukázka precizní filmařiny, která je i přes volnější tempo vyprávění (a dlouhou stopáž) neskutečně napínavou detektivkou, na kterou je radost pohledět. Spolu se "Sedmičkou" a Klubem rváčů je to vrchol Fincherovi tvorby.
Pedro24
Pedro24
1 504 bodů
8
,,Hovoří k vám Zodiac”. Na Fincherovi kriminálně mysteriózní krimi, jsme všichni zvyklí jako na precizně odvedenou práci a i právě tohle k nim patří. Herci hrají dobře, i Fincher, který už sice v téhle době nebyl na svém vrcholu jako za dob filmů Se7en nebo fight club, ale zase jako režisér odvádí dobrou práci.