Star Trek

82%

Komentáře a recenze 49

Dle počtu bodů
jvempire
jvempire
1 208 bodů
4
Velice průměrné sci-fi, které někdo omylem pojmenoval Star Trek, ale neobsahuje nic co mám na tomto fenoménu rád. Ani jsem se ještě neodhodla shlédnou druhý díl jak mě "tohle" znechutilo. Jediná světlá stránka filu je Leonard Nimoy. Jinak mi to celé připadá strašne neStar Trekovské. Efektově je film na dobré úrovni.
Pajmen
1 204 bodů
8.5
Původní Star Trek jsem nikdy neviděl, ale ten nový se mi líbí. Je to nabitý akcí, napětím i vtipnými hláškami. V porovnání s komiksovými filmy od Marvelu a DC mi přijde Star Trek jako inteligentnější zábava. Herecké obsazení je parádní a velkou radost mi udělal i J. J. Abrams.
michaela159
michaela159
1 045 bodů
8.5
Seriál Star Trek: Vesmírná loď Voyager byla strašně nudná, ale film, skvělý vesmír, skvělá atmosféra a skvělé obsazení. J.J Abrams mě dostal na akční podívanou. Akorát záporák stál za vyliž kapsu.
Rapaport
Rapaport
1 016 bodů
9
Perfektní sci-fi. Abrams je mág. Nejsem nějaký extra fanoušek původního seriálu, ale tohle se mi líbilo moc.Na své si příjdou i nefanoušci ST.
  • vizuální stránka
  • hudba
voleman
voleman
927 bodů
9
Výborná akční podívaná se skvělím bleskovím tempem, propracovaným scénářem, bezchybnými triky, výbornými akčními scénami a perfektně zvolenými herci, to je nový Star Trek. Je to poměrně chytrá akční zábava, kde není čas pro nudu. Kompletní restart celého Star Treku filmu velmi prospěl a doufám, že nová série půjde stejným směrem jako tenhle díl. Na novém Star Treku jsem nenašel nic špatného a proto takovéhle efektní podívané prostě musím dát 5*.
jan-hrouda
863 bodů
6
Postmoderni Star Trek? Pribuznost s Abramsovym LOSTem je prave v povaze dila, ktere presahuje ramec filmu samotneho a nejlip funguje s vedomim sirsiho kontextu svoji mytologie. Tu neni treba znat, ale pak vzrusta sance, alespon o trochu, ze vam to bude pripadat jako ptakovina. Ovsem slusne, s nadhledem a chuti natocena ptakovina! Coz bych treba o Battlestar Galactice nerekl, ta preci jen nasadila latku o neco vys.
Llucinka
411 bodů
9.5
Tedy, měla jsem velké obavy, jak dopadne jeden z mnoha remaků poslední doby, ale podařilo se oživit legendu. Nová generace herců a tvůrců si dala záležet, z čehož mám obrovskou radost. Pro srovnání, který Spock byl lepší, jestli Nimoyův nebo Quintův, si stačí počkat na konec filmu. Za mě jsou oba perfektní.
jirka-knobloch
jirka-knobloch
379 bodů
10
Star trek pro novou generaci, který nabízí zábavu pro každého, kdo jen trochu umí propustit uzdu fantazii a nebojí se sci-fi žánru. Spojení filozofického a "vědecky" založeného Star treku a akce jako vyšité z Hvězdných válek funguje dokonale. O nic méně precizní není (doslova) nablýskané vizuální podání světa Star treku, v kterém největší režisérský talent současnosti své nadání dávat divákovi přesně to, co chce vidět. Herecké obsazení perfektně trefené, výborně napsané dialogy (trekkies budou nadšeni) a neuvěřitelné množství drobnosti, které film posouvají především pro "menší" znalce mnohem dál.... Kromě akce a efektů, které neberou konce, potěší dech beroucí tempo, které se po pomalejším začátku rychle rozjede do obrátek skoro dostihujících bravurně sestříhaný trailer. Možná se zde najde pár chyb, ale já osobně je opravdu hledat nechci, protože na tuhle akční jízdu se těším od prvního dílu slavné legendy... Těším se na další díly série a doufám, že herci mají smlouvy na hodně, ale hodně dílů... :))). Sci-fi, na které jsem čekal mnoho let. FILM ROKU dlouho nebyl tak nabušený, moderní a sexy. PS: nesledujte hodnocení a nejlépe ani trailery, tenhle film nabízí hodně, ale některá očekávání prostě naplnit nemůže.
Annie555
Annie555
354 bodů
9
Seriál Star Trek se mi nikdy příliš nelíbil. Jsem velká fanynka fantasy a sci-fi, ale Star Trek mě prostě nikdy nezaujal. Od filmu jsem toho moc neočekávala. Naštěstí. Jinak by moje překvapení nebylo tak velké. Naprosto skvělé zfilmované sci-fi. Spock je jedním slovem úžasný a už se moc těším na další díly.
DHDV
DHDV
311 bodů
9
Silné a zároveň jednoduché sci-fi. Tímto pojetím dostala Enterprise nový nádech a určitě nové fanoušky. Herecké obsazení je dle mého názoru hodně dobré. Nevidím tam důvod pro změny do dalšího dílu. Není tu co vyčítat. Film o kterém můžu tvrdit, že sem rád že sem ho zhlédl v kině. Více se nemá smysl rozepisovat, opravdu nemá.