Bojiště Země: Sága roku 3000

27%
Bojiště Země: Sága roku 3000
Plakát traileru

Před léty si Zemi podro-bili gigantičtí Psychloni, kteří chtějí ze Země vydolovat nerostné bohatství. Lid-stvo je rozděleno do dvou skupin těch, kteří jsou nevolníky Psychlonů, a těch, kteří žijí v primitivních kmenech. Všechny vzpomínky na invazi byly vymazány z vědomí těch, co přežili. Mytologie plná pověr a strachu z neviditelných cizinců bohů se vyvíjela a předávala z generace na generaci. Jonnie se skrývá a pře-žívá s dalšími lidmi, kteří dosud nebyli chyceni či zabiti. Je polapen a uvězněn v kleci a má být používán jako laboratorní otrok. Na rozdíl od ostatních lidských otroků se se svým osudem nehodlá smířit.




xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
0
Jako by někdo, kdy nikdy neviděl jediný film a nevěděl přesně, jak vypadají, chtěl natočit ten nejlepší všech dob. Jediná škoda, že je to tak nudné, jinak by to byl guilty pleasure poklad.
Fingon
16 886 bodů
0
Když jsem byl u toho, jak kdosi komentoval výhru DVD s tímhle filmem jako trest, ani v nejmenším jsem nebyl připraven na skutečnost. Vlastně se divím, že jsem to vůbec vydržel do konce. BRRRRR!
lamps
lamps
15 150 bodů
2
Jestli jste si totiž třeba mysleli, že jste viděli úplně všechno od kultovních skvostů až po nejsmradlavější shity od Uwe Bolla, tak Bojiště Země vás dokonale vyvede z omylu. Oba pány scénáristy by měli podrobit důkladné duševní prohlídce, jestli to opravdu mysleli vážně, nebo si z nás všech a také z přítomných hereckých es jenom krutě vystřelili. Jenže já se obávám, že oni to opravdu vážně mysleli, stejně jako producent a "nejzářivější hvězda" filmu John Travolta, který prý tuhle kupu hnoje veřejně vynášel do nebes. A to je právě to, co mi na tom vadilo úplně nejvíce. Čekal jsem, že to bude hovadina, ale že se to bude celou dobu tvářit jako neskutečně cool sci-fi a žhavý konkurent pro Matrix nebo 12 opic, to mě nesmírně vytočilo a utvrdilo v tom odpadovém hodnocení. Prostě nechápu, jak tam Travolta nalákal herce jako Pepper a Whitaker, když ten film neměl snad žádný rozpočet a působí po všech stránkách tak šíleně amatérsky- hrozná kamera, střih, toporné efekty a naprosto hrozivé masky, které vyvolávaly záchvaty smíchu. Travolta se snažil tvářit strašně drsně a sypat hlášky jako správný záporák, jenže jeho styl vtipkování byl asi ten nejsmutnější v dějinách, stejně jako jeho dredy a počítačová pistolka (ještěže jsem to neviděl v originále, Trávníčkův dabing tomu alespoň dodal nějaký nadhled). No a z akčních scén se mi dělalo vyloženě špatně. Místo aby byla jedna odbytá řekněme za minutu, zpomalené záběry ji natáhly na dvě. Ale jak jsem řekl, musíte se na to podívat sami, protože tohle se nedá dostatečně popsat.

Dodatečné informace

Původní název:
Battlefield Earth (více)
  • USA Bojiště Země: Sága roku 3000
  • USA Battlefield Earth
  • USA Battaglia per la Terra - Una saga dell'anno 3000
  • USA Battlefield Earth: A Saga of the Year 3000
  • USA Battlefield Earth - Terre champ de bataille
  • USA Câmp de lupta: Pamântul
  • USA Campo de batalla: la Tierra
  • USA Háború a Földön
  • USA John Travolta - Battlefield Earth - Kampf um die Erde
  • USA Pedio mahis: Gi
  • USA Taistelukenttä Maa
  • USA Terre, champ de bataille
Premiéra v ČR:
19. 10. 2000
Země původu:
USA
Rozpočet:
73 mil. USD
Tržby:
29 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné