Drtivý dopad

65%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5.5
Jak už jsem zde milionkrát zmínil,tak nepatřím mezi největší fanoušky katastrofických filmů,proto mé hodnocení není dvakrát objektivní. Drtivý dopad dle mého mínění,ale nepatří mezi ty nejlepší kousky,které můžeme v tomto žánru najít. Jeden asteroid už jsme tu měli v Armageddonu a já myslím,že to bohatě stačilo. Celý film se jen čeká na pád,takže celkem nuda. Aspoň,že ten Freeman je takový sympaťák a dobře se na něj dívá.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 296 bodů
6
Už zase film o asteroidu. A i když tenhle patří k těm lepším, nemohl mě ničím zaujmout ani překvapit. Prostě je tu kometa... hysterie... záchrana na poslední chvíli... a je konec. Film je jen další v řadě a to mu škodí. Sice se na něj dá koukat, ale je celkem zbytečný. 50%
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6
Jeden z nejdražších filmů toho roku, který mě od trailerů příliš nelákal a když už jsem ho konečně viděl, tak jsem zjistil, že intuice nelhala. Sentimentální psychologické drama o konci světa, které se čas od času musí rozehrát, aby obhájilo obrovský rozpočet, jenže ono to nefunguje. Kdyby to bylo natočeno za zlomek rozpočtu a bez okázalých efektů, tak ano. Takhle ne. Konec je zatraceně velká depka.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Tento film drtivě dopadl na čistý průměr hodnocení.
Floridsky
4 376 bodů
0
Drtivý odpad!
Peter12
Peter12
810 bodů
6
Jeden z tých lepších katastrofických filmov,na Armageddon sa nechytá ale celkom slušné.Tvorcovia tam zakomponovali aj ľudské príbehy a k tomu koniec sveta.Ale musím podotknúť,že skoro celý film je nuda a skoro nič sa tam nedeje,až na posledných pár minút,ale to filmu už nepomože.Aj herecké obsadenie ma nezaujalo a M.Freeman ako prezident to tam tiež nevytrhol.Keby tam bolo viacej trikov aj moje hodnotenie by bolo lepšie.
sugi
752 bodů
7.5
... průměrný film , ale rozhodně jsem se u něj pobavil více , nežli u Armageddonu , který je na identické téma ...
pejtanek
pejtanek
156 bodů
5.5
Není to úplně špatné, ale taky ne úplně dobré, trochu nuda, žádná sláva, ale tak čo už,že? Freemana mám rád, jen je srandovní, že stačí jednou si zahrát prezidenta a už ti režiséři bez fantazie beroiu na prezidenty zdá se jenom Freemana :)