Volný pád

82%

Komentáře a recenze 20

Dle počtu bodů
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7
Každý v sobě máme sopku, která dříve nebo později vybouchne. Pak jde jen o to, co v tu chvíli máme po ruce, ale každopádně si to vždycky někdo pěkně odsere. Na jedné straně vzteklí Michael Douglas a na straně druhé vynikající Robert Duvall, jako muž zákona.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
8
Jak zkrachovalá existence na pokraji nervového zhroucení dokáže změnit životy spoustě lidem a hlavně poslední den jednoho policisty. Ale byl to blázen? Nebo to byl jen dokonale vymyšlený plán jak zaopatřit svojí rodinu když to prací nejde? To musí zjistit každý sám... 80%
kubas369
4 086 bodů
8
Douglas nemá zrovna dobrý den a tak se chce vrátit domů zatímco E.T.mu stačilo zavolat, nasranýmu Douglasovi nezbývá nic jiného než se doslova probojovat džunglí velkoměsta. Happyend nečekejte.
pantak
pantak
3 367 bodů
8
Příběh normálního chlápka kterému jednou prasknou nervy jako každému z nás,jen s tím rozdílem,že on má zbraň.
výfuk
výfuk
2 975 bodů
9
Proč vždycky ty filmy na které se nechci podívat jsou nejlepší? Volný pád jsem čekal ledaco, ale toto teda ne. Příběh je natolik zajímavý, že jsem ani nehleděl na čas. Jakoby se zastavil. I tento film má své negativní části, ale i tak jsem byl nadmíru spokojen. Je až neuvěřitelné, že film nevznikl. Trochu ty studia chápu, ale ještě víc chápu Michael Douglase, který dal film naději žít.
marie-kolarova
marie-kolarova
2 829 bodů
8.5
Studie jednoho psychopata, kterého okolí považuje za obyčejného, ne moc schopného, šmudlu. Ne, pro mě to určitě není historka, o tom, jak v někom bouchnou saze potom, co mu jde den zadkem nahoru. Bývalá manželka ví, že je nebezpečný, ale těžko se jí o tom někoho přesvědčuje, protože pro okolí to vypadá, jako že je jen tak „normálně nasraný“ na celý svět. Poselství: Není to vztek nad nespravedlností světa, ale jak blbě se dá uvěřit tomu, že ten šmudla od sousedů má nebezpečnější potenciál, než by si kdokoliv troufl hádat.
Duffman97
Duffman97
1 618 bodů
10
Skvělý film.Pro mně příjemné překvapení protože jeden večer jsem neměl co dělat tak jsem si pustil televizi a skočilo mi tam tohle.Čekal jsem drama ale dostal jsem skvělý psychothriller o muži který se prostě naštve a my sledujeme jeho cestu zkázy.Totálně ohromující je výkon Michaela Douglase který se z obyčejného chlapa promění v netvora. Nejlepší na celém filmu je že i tak mu fandíte protože je zde ukázán důvod proč se to z něj stalo.Film také ukazuje na lidskou aroganci a sobeckost.Prostě skvělý film
czech-movie
1 476 bodů
10
Jo snad každý unavený a přepracovaný člověk zatouží udělat to co hlavní hrdina. Naštěstí se to většinou nestane a zůstanou jen u těch představ. M. Douglas nám to všem ale natřel.
milda.sleha
411 bodů
10
dnes již naprostá klasika s michaelem douglasem... :m)
Tamuraa
116 bodů
9
Každý z nás je tak trochu Douglasův D-Fence a nepohrdnul by v zácpě taškou plnou munice. Nebo mít nabitý samopal ve fast-foodu, aby obsluha pochopila, že hamburger má být skutečně takový, jaký vidí na billboardech... Pokud vám někdy spadnou nervy do kýblu, tenhle film je ta pravá terapie...