Hooligans

76%
Hooligans
Plakát traileru
Neprávem vyhozený student Harvardu, Matt Buckner, přijíždí do Londýna, kde se chce na čas usadit u své sestry. Skamarádí se s sestřiným švagrem, Petem Dunhamem, a je vtažen do temného a násilnického světa fotbalových "hooligans". Matt se během tohoto přátelství učí, jak stát pevně nohama na zemi a odolávat tomuto tajemnému a drsnému světu. Hooligans je příběhem o loajalitě, důvěře a občas i brutálních následcích života na hraně...



Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
7.5
Bilbo Pytlík shodil hřívu a vrhl se do Anglie rozbíjet hlavy fanouškům fotbalových týmu. Samotný námět je velmi dobrý,ale moc toho nedokáže nabídnout. Přece jen to je o bandě hovad co ví i sportu pořádnou tužku. Herci jsou ovšem geniální a tak tomu snímku dodávají nezapomenutelný šmrnc.
Pete69
Pete69
29 102 bodů
7
Elijah Wood v nevšední roli.. zprvu mi k němu role bijce hooligans West Hamu United neseděla, ale postupem času jsem si zvykl, film nenabízí nic vyjímečného, prostě osudy tvrdého jádra fanoušků anglického fotbalového klubu. Celkem surové a dá se říci ze života, takhle prostě tito fanoušci žijí. Dobrá podívaná.
Klajnik
Klajnik
8 473 bodů
0
Fotbal je ani nezajímá, zajímá je jen bitka před a nebo po zápase a kvůli čemu? Kvůli respektu či z nutnosti vlastního životnímu stylu? Chápu, že člověk rád někam patří, ale tyhle lidi sjednocuje tupost, agresivita. Kvůli vlastní debilitě se klidně navzájem umlátí k smrti. Ve Fight Clubu se muži bili, protože prožívali krizi maskulinity kvůli svým nenaplňujícím životům kancelářských krys. Mělo to hloubku, výpovědní hodnotu a dávalo to smysl. Hooligans jsou ale surové opice, k nimž nemohu cítit nic jiného než antipatii. Technicky je to spíše podprůměr a obsah mě jen sral. Film o hooligans by se mi líbil, pokud by fungoval jako výsměch týhle komunitě.

Dodatečné informace

Původní název:
Football Hooligans (více)
  • Velká Británie Hooligans
  • Velká Británie Football Hooligans
  • Velká Británie Green Street
  • Velká Británie Green Street Hooligans
  • Velká Británie Hooligans - Defiende a los tuyos
  • Velká Británie Huligani
  • Velká Británie Huligánok
  • Velká Británie Oi hooligans tis Prasinis Odou
  • Velká Británie The Yank
Premiéra v ČR:
26. 1. 2006
Země původu:
Velká Británie, USA
Tržby:
3,15 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Hooligans


Podobné