Bodyguard

81%
Bodyguard

David Budd, válečný veterán a hrdina, pracuje pro vládní bezpečnostní agenturu a dostává za  úkol chránit ministryni vnitra, jejíž politika jde proti všemu, v co David věří.





Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
6
Ukázka toho, jak by dopadlo kultovních 24 hodin, kdyby autoři neměli koule a vyhodily se všechny cool momenty. Čímž ani omylem neříkám, že Bodyguard není fajn řemeslo s řadou napínavých momentů. Ale rozhodně nejde o nic, co by mě vystřelilo z bot (už proto, že se až příliš dlouho nic konkrétního neděje a pak se najednou musí v poslední epizodě dohnat všechny naplánované zvraty). Konec je ve své neochotě udělat byť jen jediný dramatický řez už vyloženě zbabělý.
slord
slord
3 832 bodů
10
Seriál, ktorý ma príjemne prekvapil. Veľmi dobre spracovaný, napínavý od začiatku do konca a Richard Madden v hlavnej úlohe skvelý. Kľudne by som si vedel predstaviť aj viac dielov, ale to asi preto, že mi ten seriál zachutil. Malo to svižné tempo a postupne gradovalo až do finále, kde sa všetky otázky zodpovedali. Veľká spokojnosť za mňa. 9/10
Atchyroz
3 399 bodů
8
80% - Robb Stark je bodygaurd ministryně vnitra a podává fenomenální výkon, za který byl i oprávněně oceněn Zlatým Glóbem. Největším high-lightem minisérie Bodygaurd je napětí. S tím se tu pracuje fantasticky a hned v úvodu prvního dílu ve vlaku vás to naprosto vtáhne. Takových momentů tady je hned několik a do tuhého jde taky velmi často. Za zmínku stojí určitě ještě přestřelka na ulici. Opravdu mě to hodně bavilo, ale trochu to v mých očích opadlo v pozdějších epizodách, kde je divákovi předkládán jeden velký zvrat za druhým a je to poněkud natahované jak je u seriálů od Netflixu vlastně zvykem. Nicméně musím vyzdvihnout celkovou realističnost většiny situací. Opravdu stojí za zhlédnutí.

Dodatečné informace

Původní název:
Bodyguard (více)
  • Velká Británie Bodyguard
Premiéra v ČR:
24. 10. 2018
Země původu:
Velká Británie

Podobné


Powered byJustWatch