Ratatouille

85%

Komentáře a recenze 51

Dle počtu bodů
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 409 bodů
6
Klidně budu za barbara, ale celé to "hype" okolo v době premiéry mě nechávalo chladným a je to stejné i s odstupem. Film samotný se mi zdá zbytečně dlouhý a překombinovaný (zápletka okolo dědictví restaurace je příliš umělá a nevyužitá) a přestože Remy byl jako postavička celkem fajn, Linguini byl až přiliš velké "hovado". Lepší průměr, který nezachrání ani velmi dobrá animace. Ale doprovodná hudba byla příjemná.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
6
86%?? To jako vážně? Od Pixaru jeden z nejslabších animáků vůbec. A k tomu se mi vůbec nelíbila animace. Vtipů tam bylo po skromnu a příběh mě nějak nenadchnul. Dobře 70% bych ještě bral ale 86% je příšerně přehnaný.
blazma
blazma
4 928 bodů
10
Miluju vaření, miluju jídlo. Zbožňuju vytvářet vlastní jídla, spojovat chutě. Kolikrát je to pokus omyl a někdy se to nedá jíst. Takže tato kreslená pohádka, kde očividně myšák má lehkou výhodu svého vytříbeného nosu, který mu hned řekne co je dobré a co ne, to je prostě skvělá pohádka. Zasazení ve Francii je velmi příjemné a charaktery které se tady objevují v lidských podobách jsou sakra sympatické a to neříkám tak často u animáků. Takže jo, jeden z těch více oblíbených.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
8
skvělý film o roztomilé kryse, která umí vařit... nic méně reálného nelze vymyslet, i přesto je to dobře zpracované a zanimované...
Floridsky
4 376 bodů
10
Jeden z nejlepších animáků, co jsem kdy viděl. A mohu klidně říci dokonce, že je to i nejlepší film od Pixaru.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
7
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
saboter
saboter
3 564 bodů
9.5
Ratatoule je skvělý animák který rozhodně potěší jak děti tak určitě i dospělé sice je fakt že je příběh napsrosto podivný ale rotzhodně je dost silný na to aby vás udržel a tak si tenhle originální animak užijete i kvůly
  • CZ dabing
  • originální nápad
  • celkem dost bláznivý příběh
kknk2
kknk2
2 961 bodů
8
Ratatouille je výlet do Francie v 111 minutách a vašim průvodcem je roztomilá krysa. Pixar zaručuje kvalitní rodinnou podívanou, tentokrát servíruje příběh založený na neobvyklém kontrastu. Nemám, co pořádně vytknout, nad animovaný jídlem se mi sbíhaly sliny a je to ve výsledku pěkný film.
roque
roque
2 923 bodů
7
Hezká animovaná komedie na kterou se může kouknout klidně celá rodina. Spíše taková oddechové, než nějaká velká myšlenka a zápletka filmu. Pixar opět vypustil do světa další úspěšný animák. :D U režiséra napsáno Jan Pinkava, Češi jedou. :D
  • grafika
  • úsměvné
  • příběh
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
8
Skvělý animák!Ona myš Remy je docela zajímavá a film je to nápaditý...Originální a nápaditý snímek.Z prostředí kuchyně a Paříže...Vizuálně zdařilý film.