Ghost Rider

60%

Komentáře a recenze 34

Dle počtu bodů
saboter
saboter
3 564 bodů
7.5
Ghost rider je celkem skvěle nadupanej akčními sekvencemi a jiným temná atmosféra a hlavně skvělý Nicolas Cage stejně dobrá je i hudba.
Ombak_Penari
2 764 bodů
5
Neurazilo, ale ani nijak zvlášť nepobavilo. Nakonec je z toho ta hořící lebka asi to nejlepší, co film může nabídnout a co si budu za několik týdnů pamatovat.
harry456
harry456
2 437 bodů
7
Paráda.
hroufie
1 416 bodů
4
Tady se dá vyzdvihnout jen docela dobrý námět (i když je to vlastně podle komiksu).
Cechulda
Cechulda
1 353 bodů
9
Na tento film jsem se podíval hlavně kvůli Nicolasi Cageovi. Určitě jsem neudělal chybu. Takovýto druh akčního - fantasy - sci-fi - thrilleru můžu, i když bych to neoznačoval za horor. Příběh byl postaven na zajímavé rovině dobra a zla. Nicolas Cage byl opět hodně dobrý a myslím si, že mu tato role hodně seděla. Efekty v akčních scénách se jim hodně povedli a navíc forma proměny motorky byla opravdu skvělá. Určitě bych teto film doporučil shlédnout, pokud máte téma duchařství a ďábla rádi.
jan-hrouda
863 bodů
6
cekal jsem, ze to bude vetsi debilita. ptakovina to samozrejme je, ale kupodivu jsem se dobre bavil, je to takovej zabavnej brak, vysokorozpoctovy becko. nechapu ze to ma az tak spatny recenze, co cekat od filmu, kde se hlavni hrdina meni na horici kostru.))
kapi128
318 bodů
7
Ghost rider se po setmění mění a jeho úděl je lovit démony.Vzalo mě to a vtáhlo na patřičnou míru.Líbilo se mi jak bojoval se svým osudem a využíval svého prokletí,aby ochraňoval nevinné.Mělo to fajn akci a patřičný náboj.Svou roli Cage zahrál jako vždy dobře.
zadeček
zadeček
12 bodů
5
mírne trapná až zábavná akčnákovka
  • docela dobré cgi
  • špátná zápletka a hlavne zloduch ménem zloduch
Smazaný uživatel
0 bodů
2
Film podle komiksu, který režíroval Mark Steven Johnson? To vypovídá za vše! Pokud se Daredevil nepovedl, tak tohle je mega katastrofa. Špatný scénář, špatné efekty, nezáživná hudba... Snad jenom ten občasný (ovšem neúmyslný) humor za něco stál.