Oběť zla

55%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 477 bodů
Další zářez do kolekce filmů o mladých lidech na cestě od někud někam, aby nakonec skončili někde na samotě v lesích v rukou ponurých šílenců. Nedá se konstatovat o špatnosti díla. Děsivá atmosféra cloumá po rozjezdu každou minutou a nenechá jedinou vteřinu klidnou. Ano, je to celé šablonovité, ale když nebude k dispozici např. 'Pach krve', nebo 'Texaský masakr motorovou pilou', hravě je zastoupí.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
To je tak, když si chcete s přítelkyní zajet na nezapomenutelný výlet, a místo toho dostanete fucking crazy trip díky kostelovým kreténům žijícím (naštěstí) ne mezi lidmi, ale hluboko v horách, na které tedy natrefíte...Děj je vykrádačkou všeho možného, naštěstí ta porce násilí dělá z Timber Falls trošku víc než jedno-hvězdičkovou záležitost....4,5/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Paráda. Vkusně napínavé. Podobnost Hranici smrti je trochu znát. Neuvěřitelně ujetá rodinka a dějově perfektní.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Docela koukatelnej horor, ale takových je v poslední době jako máku a tento mi přišel takovej nemastnej neslanej. Málo vražd, gore efektů a všeho co k tomu patří. Opět se setkáváme s pošahanou rodinkou, která mě vytáčela s těmi náboženskými kecy, ale dalo se to snést. Konec byl docela uvalenej, ale byl sem za něj rád. Herci docela ušli, jak milenecký pár, tak i ti pošahaní bezdětní manželé. Škoda jen, že tvůrci nepřidali více krve, násilí a mrtvých, bylo by to mnohem lepší.