Oběť zla

55%
Oběť zla
Oběť zla

Mike a jeho přítelkyně Sheryl se vydávají z Virginie do státního parku Lake Kimbrabow v Západní Virginii, kde chtějí kempovat v lesích a užít si turistiku. Zeptají se na cestu místního hlídače a ten jim poradí, aby jeli po Donner Trail nebo Willow Creek Bridge. Pak ale Mike potká na křižovatce místní obyvatelku Idu Foresterovou, která jim řekne, že v Timber Falls je překrásná krajina a nádherné vodopády a dvojice se rozhodne tam jet. Narazí na potížisty Brodyho, Darrylaa Lonnieho a Sheryl přesvědčí Mikea, aby se zbavil nábojů, které má v revolveru. Utáboří se, ráno je však Sheryl při koupání v nedalekém jezeře unesena. Zoufalý Mike ji hledá a nachází rodinu vyšinutých náboženských fanatiků, kteří jejich prostřednictvím chtějí zplodit dítě.




martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 440 bodů
Další zářez do kolekce filmů o mladých lidech na cestě od někud někam, aby nakonec skončili někde na samotě v lesích v rukou ponurých šílenců. Nedá se konstatovat o špatnosti díla. Děsivá atmosféra cloumá po rozjezdu každou minutou a nenechá jedinou vteřinu klidnou. Ano, je to celé šablonovité, ale když nebude k dispozici např. 'Pach krve', nebo 'Texaský masakr motorovou pilou', hravě je zastoupí.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
To je tak, když si chcete s přítelkyní zajet na nezapomenutelný výlet, a místo toho dostanete fucking crazy trip díky kostelovým kreténům žijícím (naštěstí) ne mezi lidmi, ale hluboko v horách, na které tedy natrefíte...Děj je vykrádačkou všeho možného, naštěstí ta porce násilí dělá z Timber Falls trošku víc než jedno-hvězdičkovou záležitost....4,5/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Paráda. Vkusně napínavé. Podobnost Hranici smrti je trochu znát. Neuvěřitelně ujetá rodinka a dějově perfektní.

Dodatečné informace

Původní název:
Cinnet (více)
  • USA Oběť zla
  • USA Cinnet
  • USA I thysia
  • USA Pânico na Floresta 2
  • USA Timber Falls
Země původu:
USA
Rozpočet:
2,6 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění