Výstřel

73%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
30 208 bodů
7
Pěkný krimi thriller se zajímavým scénářem. Začalo to velmi dobře, střední pasáž je spíše průměrná i když místy výživně vražedná. Závěr je překvapivý a rozhodně není předvídatelný. John Travolta zahrál velmi dobře.. prostě dobrý osmdesátkový kousek..
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
To si takhle v noci jdete do přírody nahrát na kazeťák šum větru, kvakot žab a popřípadě nějakou tu muchlovačku zamilovaného páru a co čert nechtěl, natočíte podivnou autonehodu. Zajímavý námět v ospalé detektivce, kterou nezachrání ani DePalmovy originální hrátky s kamerou. 6/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Dobře propracovaná detektivka s jednoduchou, ale jasnou zápletkou.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
10
moj najoblubenejsi depalma, s vynikajucim travoltom a nancy allen ktora je tu k nakusnutiu. obrovske mnozstvo depalmovych a zsigmondovych kamerovych hratok...
Klajnik
Klajnik
8 642 bodů
2
Nezajímavej obsah.
mojmir.sedlacek
6 049 bodů
10
Výborný napínavý snímek... Nijak zvlášť rychlé tempo vyprávění, ale gradace v určitých místech je opravdu výtečná. Hudba naprosto trefná... A ten často omílaný konec... Po něm jsem ještě pět minut jen seděl a nevěřil vlastním smyslům. John Lithgow tomu sým magorem nasazuje korunu:). (Kdo ví, proč se mi vždy víc líbí psychopati než hlavní klaďasové?:D). Díky tomu závěru tedy nakonec celých 5;-).
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
8
I přes několik nudnějších chvil dokáže tenhle snímek díky své autentičnosti a De Palmovým atraktivním filmařském stylu diváka vtáhnout do thrillerovského dění.Navíc Jonh Travolta boduje!