Satan

52%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 465 bodů
3
Horor, který ani první hodinu filmu jako horor nevypadá. Francouzští mládežníci řádí v klubu a na pozvání jedné holčiny jedou na nějaký venkov. Tam se seznámí s podivným pastevcem (Vincent Cassel), který pořád kření zuby a divně čumí. Snímek se vyvíjí všelijak jen ne hororově. Půl hodiny před koncem se to zvrhne k sexuálním orgiím a já začal přemýšlet, na co se to vlastně dívám. A tak nevím, co chtěli tvůrci vyjádřit. Satanské orgie si představuji krapet jinak. Nejhnusnější scéna celého snímku je porod pastevcovi manželky, ale to tento velmi podivný příběh nezachrání. Škoda, mohl to být zajímavý film.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6.5
Francouzská moralita, která je takovým folklórem, městskou legendou a nikdo od ní neočekával, vyjma kritiků. Přitom tohle není film pro filmovou kritiku ani pro držitele kartiček filmových klubů, ale vlastně není úplně pro fanoušky žánru, protože je spíš divný, než hrůzný. Vidět se ale dá.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4.5
Vincent Cassel roli podivínského úchyláka zahrál celkem přesvědčivě. Celkem jsem od filmu očekával trochu více toho napětí a nějakou tu správnou lekačku. No trocha zklamání.
headhunter
headhunter
10 287 bodů
3.5
Dost divná záležitost. Jediným sympaťákem se nakonec ukázal, kupodivu, pouze stále usměvavý SATAN, ale proč to vlastně byl SATAN?!? Skoro všichni klaďasi, pokud jimi vůbec byli, mě pěkně srali. Po dlouhé době mne Francouzi, výjma pár "chutných scén", zklamali.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
8
Drsné, úchylné, perverzní, kruté a přesto zábavné. Cassel je vskutku démon a monika bellucci k nepoznání. bravo tleskám za nevšední zážitek.