Psanci Ameriky

63%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
lamps
lamps
15 156 bodů
5.5
Už jsem viděl tolik lepších snímků s podtitulem westernová komedie, že tento se mezi nimi dokonale ztrácí. Sice to není kdovíjak špatné a svůj účel to možná splňuje, ale už ten samotný příběh je tak ohraný, nezáživný a navíc citově chladný, že si to vyšší hodnocení prostě nezaslouží.
Klajnik
Klajnik
8 590 bodů
2
Film natolik průměrný, že se mnou nikterak nezůstane. Zbytečné pokoukání. Nechci tím říct, že by zde bylo vše formálně špatně. Jen nevidím jediný důvod, proč by si tento film zasloužil doporučení. Celé desítky jiných westernů má spíše cenu vidět.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
8
Nové Mladé pušky, tím jsou Američtí psanci. Slušná režie, odpovídající scénář a výtečné herecké výkony (především Farrell a lahůdkový Dalton)...
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
6
Příliš se mi to nelíbilo. Colin Farrell je sice pěkný chlap (i když já jsem spíš na Timothy Daltona, který zde hrál padoucha), ale ten příběh mě nezaujal. Není nad westerny z konce 50. a pak ze 60. a 70. let! John Wayne je prostě nepřekonatelný! :-) Celkově je to dost nudný, průměrný film. Ani ta "kráska" v podání Ali Larterové není to, co krásky westernů staršího data: Angie Dickinson, Charlene Holt, Ann-Margret Olsson, ... Ale zas ta střílečka v tom vlaku, to nebylo vůbec špatné! No každopádně přežít se to dalo, ne že ne! Ale já to viděla dvakrát a mám pocit, že už mi to stačilo.
Mikik4444
3 909 bodů
8
Dávám trochu vyšší hodnocení protože v tomto snímku to Ali Larter neskutečně sluší a je úchvatná !