Ach ty ženy!

54%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 459 bodů
7
Děj tohoto romantického příběhu snad už jednodušší být ani nemohl. Kreslíř portrétů Colin uteče z Anglie do zapadlého amerického městečka před svojí snoubenkou Verou, z které se vyklubala pěkná potvora, načeš nás o tom přesvědčí, neboť se za ním vypraví ho donutit k návratu. Jak my chlapi říkáme, hotová stíhačka. Jenomže ještě před tím vznikne partnerský vztah mezi ním a místní velice živou a dalo by se snad i říci prdlou blondýnkou Mandy. I když nějak není jasné, jestli ten vztah je skutečně vážný a nebo ne. A tak do konce celého dějství divák jen sleduje jestli se Colin do Anglie se snoubenkou vrátí a nebo zůstane s Mandy. Jak se nakonec rozhodne je to, oč tu běží. Romantická šablona byla použita, jen na té zábavnosti tady toho moc není. Sice se tu hraje na upřímnost a sebecítění, ale nějak to skřípe v kramflecích. No, není každý den posvícení. Ale na to, aby to nestálo za shlédnutí snímek zase až tak špatný není. Jen z toho nelze nic zvláštního očekávat.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Je fakt, že se na to příjemně kouká, ale po pár hodinách to kompletně vyšumí z hlavy a zůstane jen vzpomínka na sympaťačku Graham a klasického romantika Firtha. 6/10
evismaior
evismaior
4 254 bodů
5
Proč je film, kde Colin Firth hraje hlavní mužskou romantickou roli, proboha tak průměrný? Ne tedy, že by se o něj Heather Graham a Minnie Driver nedokázaly půvabně přetahovat, ale ten příběh anglického malíře, který si po rozchodu hledá nový život kdesi v americkém zapadákově, je prostě špatně a hlavně nezáživně napsaný.