Ach ty ženy!

54%
Ach ty ženy!
Ach ty ženy!
Když umělec Colin Ware (Firth) zjistí, že jeho životní láska a snoubenka Vera (Driverová), přitažlivá, prohnaná potvora, si bere jiného muže, uteče do ospalé americké vesničky v Nové Anglii, aby se zde ponořil jen do svého umění a ukonejšil svou zmučenou duši. Brzy potká někoho, kdo mu nabídne víc, než jen rameno, na kterém se může vyplakat je to Mandy (Grahamová), kouzelná bezprostřední duše, která uchvátí jeho srdce dokud se náhle neobjeví Vera s nečekaným překvapením.



martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 299 bodů
7
Děj tohoto romantického příběhu snad už jednodušší být ani nemohl. Kreslíř portrétů Colin uteče z Anglie do zapadlého amerického městečka před svojí snoubenkou Verou, z které se vyklubala pěkná potvora, načeš nás o tom přesvědčí, neboť se za ním vypraví ho donutit k návratu. Jak my chlapi říkáme, hotová stíhačka. Jenomže ještě před tím vznikne partnerský vztah mezi ním a místní velice živou a dalo by se snad i říci prdlou blondýnkou Mandy. I když nějak není jasné, jestli ten vztah je skutečně vážný a nebo ne. A tak do konce celého dějství divák jen sleduje jestli se Colin do Anglie se snoubenkou vrátí a nebo zůstane s Mandy. Jak se nakonec rozhodne je to, oč tu běží. Romantická šablona byla použita, jen na té zábavnosti tady toho moc není. Sice se tu hraje na upřímnost a sebecítění, ale nějak to skřípe v kramflecích. No, není každý den posvícení. Ale na to, aby to nestálo za shlédnutí snímek zase až tak špatný není. Jen z toho nelze nic zvláštního očekávat.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Je fakt, že se na to příjemně kouká, ale po pár hodinách to kompletně vyšumí z hlavy a zůstane jen vzpomínka na sympaťačku Graham a klasického romantika Firtha. 6/10
evismaior
evismaior
4 254 bodů
5
Proč je film, kde Colin Firth hraje hlavní mužskou romantickou roli, proboha tak průměrný? Ne tedy, že by se o něj Heather Graham a Minnie Driver nedokázaly půvabně přetahovat, ale ten příběh anglického malíře, který si po rozchodu hledá nový život kdesi v americkém zapadákově, je prostě špatně a hlavně nezáživně napsaný.

Dodatečné informace

Původní název:
Ach ty ženy! (více)
  • Velká Británie Ach ty ženy!
  • Velká Británie Florece la esperanza
  • Velká Británie Hope Springs
  • Velká Británie Hope Springs - Die Liebe deines Lebens
  • Velká Británie Mesto náděje
  • Velká Británie New Cardiff
  • Velká Británie Šanca
  • Velká Británie Stin pigi tou erota
Země původu:
Velká Británie, USA
Čeština:
Ach ty ženy! je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch