Krvavý sport

71%

Komentáře a recenze 20

Dle počtu bodů
skylark13
skylark13
2 087 bodů
10
bomba, Van Damme na vrcholu :))
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
10
Taková krásná sportovní klasika.
Medúska
Medúska
947 bodů
8
Jestli vyzvednout nějaký Van Dammův film, tak je to tento. Ve většině svých filmů na mne působí jako "vyskákaný baleťák", ale zde mu role sedla. Příběhově trochu naivní a předvídatelné, ale zaujme a to je hlavní.
tindersticks
tindersticks
783 bodů
7.5
V rámci žánru asijských bojových umění pro neasijského diváka je to ovšemže za plný počet, pro diváky, které ostré údery do protivníkovi hlavy nezajímá tam v podstatě nic zajímavého k vidění není. S nostalgií ocenuji pro sebe na 75, protože, přiznávám, v pubertě jsem mírně strašidelný výraz van Damma ze závěrečného souboje měl i chvíli vysřižený na plakátku z Brava. Tam tedy bývaly k vystřižení i zajímavější fotky, když už jsme u toho.
Major Zeman
Major Zeman
329 bodů
10
Příspěvek obsahuje spoiler!
MiLaCzech
MiLaCzech
123 bodů
9
Krvavý sport je má osobní filmová klasika. Je to dokonale a precizní dílo? Ne, ale to od tohoto filmu nikdo nikdy nečekal. Rozhodně se jedná o akční bojový zážitek, který umí svou atmosférou pohltit a já jej považují za vrchol bojových filmů nejen té doby. Perfektní hudební doprovod, nezapomenutelné bojové scény a film, se kterým se JCVD prosadil jako bojovník.
  • akční bojový zážitek
  • atmosféra zápasu
  • hudba
  • filmová klasika
Radeg
Radeg
90 bodů
9
Pozitivní nostalgie. Krásná pohádka o “dezertérovi”, který k vnitřnímu štěstí přišel.
Jaros71
Jaros71
51 bodů
10
Klasický akční bojový film. Super odde chovka. 👍💪
slovan
24 bodů
9
jako dítě a později v pubertě jsem měl velice rád van damma, v pokojíku jsem měl na zdi oblepené plno plakátú, film krvavý sport jsem viděl minimálně třicekrát a mohu ho vidět pořád, hlavní záporák chong-li je zahrál velice přesvědčivě, je zde skvělá hudba, film má skvělý příběh, jean claude vynikající fazonu, je až neskutečný jak ten čas letí od premiéry filmu uběhlo víc jak 25 let... přesto mě tento film baví pořád a mohu jen doporučit...
rocco22cm
rocco22cm
7 bodů
10
nestarnoucí klasika.