Toy Story: Příběh hraček

83%

Komentáře a recenze 28

Dle počtu bodů
Schneefee
Schneefee
4 294 bodů
6.5
Na to, ze animaky tohoto razeni moc (rozumej vubec) nemusim, je tenhle celkem snesitelny...
kubas369
4 086 bodů
8
Naprostá revoluce na poli animace. V Pixaru dokázaly nemožné a změnily svět animovaného filmu.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
9
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
saboter
saboter
3 564 bodů
9
Skvělý návrat do dětských let a jedno ze zlata Pixaru a skvělé je i obsazení dabérů skrátka super podívaná pro děti i dospělé.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
8
Moje dětská nostalgie a celkově pěkný animák.
alexik789
2 512 bodů
8.5
Vůbec jeden z mých prvních filmů v kině. Prostě pro mě a více méně i pro animované řemeslo zlomový počinnek. Do té chvíle nevídané efekty a krásný dětský příběh , který je jak napínavý, tak i zábavný. Film se mi velice líbil.
Blackhand47XD
Blackhand47XD
2 502 bodů
8
První a stále kvalitní animovaný film, jehož příběh si i dnes drží úroveň a dokáže bavit děti i dospělé. Humor tu není nijak trapný, jako je to u dnešních animáků a film není ani zbytečně dlouhý. Všechno pěkně rychle odsýpá, dobře to dopadne a ke všemu se vám do paměti vryjí zapamatovatelné charaktery a písničky. Už se těším, až si zopakuji dvojku, které se první díl podařilo předčit a nabídla nám ještě propracovanější a zábavnější dobrodružství, na nějž se hračky musely vydat. 80% PS: Jak je možné, že i víc jak dvacet let starý film vypadá lépe než animovaný seriál Star Wars: Resistance?
Edward
Edward
2 481 bodů
8
8/10
Kuca25
2 132 bodů
6
I přesto, že se jedná o film, který jsem v dětství viděl asi tisíckrát a při opětovném sledování jsem se díky různým scénám vracel zpět, tak je Toy Story zkrátka příběh, který mě nedokáže nadchnout jako to později dokázali Úžasňákovi nebo třeba Příšerky s.r.o. Dnes dokážu snímek hodnotit, již jako dospělý a nekoukat na něj dětskými očima. Nápad je to vskutku zajímavý a pointa je jako vždy i Pixaru správná, avšak samotný příběh není natolik záživný nebo nijak speciální. Ano Toy Story jsou speciální v tom, že jsou první a proto sklízejí neustálou chválu, protože, rozhodně se nejedná o špatný film. Pro mě, ale zůstávají na té nižší příčce pixaru. Může se to zdát zvláštní, jelikož většina z nás to má naopak, ale musím konstatovat, že mi žádná z postav skutečně nepřirostla k srdci a tak semnou nelomcují emoce při žádných scénách. Jediné co tenhle film dokáže, je pomocí hudby a záběrů dostat dospělého muže zpět do dětství.
karlik4801
1 942 bodů
7.5
Jako takový hezký animák se označit dá. Na Toy Story si cením, že dokáže být zajímavý film pro všechny generace. Čistý příběh, jak si asi naše hračky ve skutečnosti žijí. Je to tak dobře propracované, až skoro uvěřitelné. Nevěřil jsem v to, že mi animovaná postavička dokáže aspoň trochu přirůst k srdci, mám na mysli Buzze.